Meghan Markle i chock – polisen fick gripa in efter misstänkt misshandel

Meghan Markle fick sig en stor chock. Polisen fick gripa in efter en misstänkt misshandel.
Slå på ljud

Meghan Markle har haft sin beskärda del av familjestök. Flera av hennes familjemedlemmar har tagit chansen att dela ut tjuvnyp på henne när journalisternas mikrofoner stuckits fram.

Både pappan Thomas Markle och halvbrodern Thomas junior har anklagat Meghan för att ha negligerat sin familj efter att hon träffade prins Harry.

Nu har ännu en skandal briserat i Markle-familjen.

Meghan Markle i chock – systern Samantha misshandlad

Samantha Markle.

Samantha Markle ska ha blivit misshandlad av sin make.

Daily Mail rapporterar att Meghans svåger Mark Phillips har gripits av polis, misstänkt för att ha misshandlat Meghans syster Samantha.

Enligt Daily Mail inträffade incidenten i parets hem i Florida. Samantha är rullstolsbunden och behövde hjälp att resa sig efter ett toalettbesök. Då ska Mark Phillips ha delat ut ett slag mot högra sidan av Samanthas ansikte.

Mark hade lämnat huset när han greps av polisen. Han fick lämna häktet, men ska upp i rätten under 2021.

Meghan Markle och Samantha har ingen harmonisk relation. Samantha delar Thomas Markles uppfattning om att Meghan agerat distanserat och avståndstagande gentemot sin familj.

"Be om ursäkt – hon verkar inte inse det"

Det var en kritik som hon riktade öppet mot sin syster under Rememberance Day, högtiden då britterna minns sina krigshjältar. Meghan och Harry poserade på bild under högtiden, vilket fick Samantha att reagera.

– Jag tycker att det man ska komma ihåg med högtiden är att det inte bara är viktigt att komma ihåg alla som offrat sina liv, men det är också en påminnelse om att livet är skört och kort och att vi ska vara tacksamma, sa Samantha då.

– Fånga dagen, fånga ögonblicket, be om ursäkt och försonas med personer som fortfarande finnas kvar och som har gett oss så mycket, för vi lever ju inte för evigt. Jag hoppas bara att hon inser det en dag, men det verkar inte bli så.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset