Meghan Markle kan vara på väg hem till drottning Elizabeth

Meghan Markle kan vara på väg hem till drottning Elizabeth

Meghan Markle kan vara på väg att chocka oss alla. Det finns tendenser på att hon ska flytta tillbaka till Storbritannien.
Meghan Markle drabbad av missfall – berättar själv
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry lämnade Storbritannien med buller och bång. Deras beslut att lösgöra sig från det brittiska kungahuset skapade en kontrovers som glömts bort något under coronapandemin, men som ändå satt djupa spår i den brittiska opinionen.

Nu kan Meghan och Harry vara på att chocka alla. Deras hem i England, Frogmore Cottage i Windsor, står nämligen ledigt igen.

Meghan Markle kan vara på väg att flytta hem

Drottning Elizabeths barnbarn prinsessan Eugenie har nämligen flyttat ut ur Frogmore, som Meghan och Harry fick i bröllopspresent från drottningen. Nu spekulerar alla i samma sak: betyder detta att prinsparet är på väg tillbaka till Storbritannien?

"Har prins Harry och Meghan Markle på att återvända tidigt under 2021?", skriver en Twitter-användare.

"Japp. De är på väg tillbaka", skriver en annan.

Meghan och Harry mellanlandade i Kanada men slutade i Santa Barbara i Kalifornien. Ett val som inte var vidare populär.

Dan Wootton, nöjeschef på The Sun och känd tv-profil i Storbritannien, skrev att prinsparets beslut inte mottagits speciellt väl i det brittiska kungahuset.

“Det är helt ofattbart. Så känner kungligheterna och hovmedarbetarna kring Harrys och Meghans beslut. Det är i alla fall en stor PR-tabbe att flytta till Los Angeles mitt i en enorm sjukdomskris på internationell skala, i stället för att återvända och göra sin plikt i Storbritannien. De hade en otrolig möjlighet att visa att de finns där för sin familj, monarkin och folket när det blir tufft. I stället har de återigen visat att de prioriterar sina nya Hollywood-kompisar och en livsstil de flesta av oss bara kan drömma om”, skriver Dan.

"Vi är chockade och bedrövade"

The Sun sade sig ha pratat med en källa inom det brittiska hovet om saken.

– Vi är chockade och bedrövade. Landet går igenom ett trauma för tillfället. De har ett fantastiskt hus i Windsor där de kunde ha sin hemvist. Det är bara ett stenkast bort från där drottningen och prins Philip har isolerat sig, sa The Suns källa.

– Det här var en möjlighet för dem att sätta landet före sina egna intressen. Kalifornien kommer inte att försvinna.

LÄS MER: Bakom kulisserna – så firar kungafamiljen jul

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset