Meghan Markle och prins Harry kan gå isär – efter nya bilderna

Meghan Markle och prins Harry

Meghan Markle och prins Harry påstås vara på väg att gå skilda vägar och avsluta sitt äktenskap.

Prins Harry har varit gift med Meghan Markle sedan 2018. Det var en storslagen tillställning, som utöver de inbjudna gästerna sågs av hundratals miljoner tv-tittare världen över.

Harry och Meghan väntar nu sitt andra barn och verkar vara mer förälskade än någonsin. Men det är bara en chimär, hävdar Lady Colin Campbell.

Meghan Markle och prins Harry kan vara på väg att skilja sig

Meghan Markle och prins Harry

På ytan framstår Meghan Markle och prins Harry som väldigt lyckliga tillsammans.

Hon är en insiderkälla som har skrivit åtta böcker om det brittiska kungahuset. De nya bilderna från Oprah-intervjun har gjort henne övertygad om att vi kan vänta oss en kunglig skilsmässa framöver.

– Hon och Harry kommer inte att hålla. Så fort hon blev hertiginna av Sussex blev hon maktgalen. Hon har ingen kontakt med verkligheten, hon har tappat det. Hon blir arg bara man nämner mitt namn. Men hon kan inte göra något, för jag har inte gått över gränsen juridiskt, säger lady Colin till New York Post.

Lady Colin är helt uppenbarligen ingen Meghan-beundrare.

– Resultatet av Oprah-intervjun är att hennes namn släpades i smutsen genom hela samväldet, till och med i örikena. Den här kvinnan ljög rätt ut. Hon kan inte hålla tyst. Och Harry hakade på, trots att han visste att vissa påståenden inte skulle kunna läggas fram som sanningar. Han var inte nöjd, han visste att det var osant. De gifte sig inte alls tre dagar före den stora ceremonin. Det finns en skillnad mellan fakta och fiktion. Han visste skillnaden som kommer med en riktig ceremoni. Det gjorde ärkebiskopen av Canterbury också, säger lady Colin.

"Prins Harry är fångad"

Lady Colin tror att Harry skulle välkomnas tillbaka in i kungafamiljen om han återvände till England. Det är Meghan som är bromsklossen, menar hon.

– Hur illa en situation än artar sig, så löser kronan detta. De väntar på att allt ska bli glasklart. Tills vidare gäller värdighet och artighet. Hon har valt USA och ett hus och två barn. Hon har honom fast. Det är svårt för honom att göra sig fri. Han är fångad, säger lady Colin.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket