Meghan Markles tårfyllda farväl – lämnat för Harrys skull: "Du har gjort mina dagar ljusare"

06 feb, 2023, 06:30 

Meghan Markle har sagt hejdå. Här är hennes egna ord.

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft det tumult. I alla fall runt om kring dem. Stormen efter deras Netflix-serie om tiden i kungahuset, och prins Harrys avslöjande självbiografi har knappt lagt sig ännu – och redan ryktas det om att Meghan är i full gång med skrivandet av sin egna bok.

Men mitt i denna omvälvande tid har Meghan Markle inte gjort mycket väsen av sig. Nu kommer hennes plötsliga avsked upp till ytan.

Efterlängtade comebacken • Victoria väcker reaktioner utomlands • Otroheten i Danmark bekräftad – 3 kungliga snackisar från vecka 5!
Efterlängtade comebacken • Victoria väcker reaktioner utomlands • Otroheten i Danmark bekräftad – 3 kungliga snackisar från vecka 5!

Meghan Markles ord om framtiden – kommer inte återvända

Innan kärleken gjorde Meghan till kunglig såg hennes liv helt annorlunda ut, som det ju gjort för alla som blivit kär i en prins eller prinsessa. Helt plötsligt riktas alla strålkastare mot en, och varenda steg granskas i pressen och av befolkningen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Men Meghan var lite mer van än de flesta. Innan hon träffade Harry gjorde hon nämligen succé som skådespelare, och mest känd är hon för sin roll som Rachel Zane.

I enlighet med det brittiska kungahusets regler lades karriären på hyllan i samband med att hon inledde relationen med prins Harry. Nu har paret däremot lämnat kungahuset, och möjligheterna ser annorlunda ut.

Men trots framgångarna på vita duken, planerar hon inte att återuppta karriären.

– Nej. Jag är klar. Jag antar aldrig att säga aldrig, men min avsikt är att absolut inte, säger hon till Variety.

Meghan Markle på premiären av Hungerspelen 2013
Meghan är van vid röda mattor och kamerablixtar, här på filmpremiär 2013.

Meghan Markles känslosamma avsked – tvingas lägga ner

I samband med hennes skådespelarkarriär drev Meghan Markle bloggen "The Tig". Där fick hennes läsare ta del av hennes innersta tankar, och fick följa henne genom vardagen.

Annons

"Jag är 33 år idag. Och jag är lycklig. Och det är något som tar tid, att bli lycklig. Att komma på hur man är snäll mot sig själv, och inte bara välja glädjen utan att faktiskt känna den", skrev hon till exempel när hon fyllde år.

Bloggen lades precis som skådespelarkarriären ned i samband med bröllopet med prins Harry. Och nu flera år senare, kommer Meghan Markles avskedsinlägg på bloggen upp till ytan. Det skriver bland annat sajten Hello om.

"Till alla mina Tig-vänner. Efter nästan tre vackra år på det här äventyret med dig, är det dags att säga hejdå till The Tig" skrev hon på bloggen 2017 och fortsatte:

"Du har gjort mina dagar ljusare och fyllt denna upplevelse med så mycket glädje.

"Fortsätt hitta de där Tig-ögonblicken av upptäckter, fortsätt skratta och ta risker, och fortsätt vara "förändringen du vill se i världen." "Framför allt, glöm aldrig ditt värde - som jag har sagt till dig gång på gång: du, min söta vän, du är nog. Tack för allt.

Foto: TT

Annons