Meghan och Harry anklagas efter bilden med Charles: ”Inte kungens fel”

18 apr, 2023, 20:00 
AvFelicia Plåt
Charles, Meghan och Harry
Meghan kommer inte att närvara vid Charles kröning.

Det är olika reaktioner från fansen efter det kungliga bildvalet.

Annons

Under förra veckan meddelade hovet att prins Harry har tackat ja till att närvara vid kungen kröning, men hertiginnan Meghan kommer att stanna hemma med barnen.

5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Hela familjen samlad

Däremot syns både Meghan och Harry i det officiella programbladet inför kröningen. I tidningen kan vi se ett familjefoto från 2018 för att uppmärksamma kungens 70 års dag.

På bilden kan vi se kung Charles sittandes på en bänk med lille prins George i knät. Jämte sitter drottning Camilla med prinsessan Charlotte. Bakom kungaparet kan vi se kronprinsparet med sin yngsta son prins Louis i famnen. Och jämte dem ser vi Harry och Meghan som står och skrattar.

"Inte kungens fel"

Den lite äldre bilden har nu väckt olika reaktioner hos de kungliga fansen. Många undrar varför kungahuset valt bilden som Harry och Meghan är med på eftersom de valt att avstå från de kungliga plikterna och nu bor i USA. De påpekar även att parets Netflix-serie och Harrys självbiografi har påverkat stämningen och relationerna i kungahuset.

Annons

Däremot är det vissa som sätter sig emot detta och tycker att det är fint att kungen väljer att inkludera båda sina söner i tidningen och kröningen i sig.

På Twitter har fansen nu börjat reagera och skyddar kungens bildval genom att pika mot Harry och Meghans frånvaro i kungahuset.

– Var det senaste familjefotot ni kunde använda?, skriver ett kungligt fan i ett inlägg.

– Inte kungens fel att de inte har kunnat ta nyare familjebilder, tillägger en annan.

Kommer Meghan att synas på kungliga event igen?

De kungliga fansen spekulerar även kring om Meghan någonsin kommer att medverka på något kungligt event i framtiden. Men tanke på att hon stanna hemma vid ett av de största och historiska evenemangen.

Om Meghan har bestämt sig för att inte resa för kröningen verkar det osannolikt att hon kommer att resa för att delta i mindre betydande kungliga evenemang i framtiden, skriver en på Twitter.

Annons