Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan och Harrys framtida grannar rasar - mäklaren avslöjar: ”Folk är inte glada”

27 jul, 2023, 19:30 
Samuel Björn
PRINS HARRY och Meghan Markle

Harry och Meghan har stött på trubbel även på andra sidan havet från hemlandet.

Annons
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Harry och Meghan har haft ett omsusat år hemma i Storbritannien. kontroversiella intervjuer, serier och böcker har avlöst varann en efter en.

År 2020 flyttade Harry och Meghan till USA och nu verkar det som att problemen för paret följt med dem över till andra sidan havet. Flertalet boende i Malibu där de brittiska kungligheterna planerat att flytta har nämligen yttratt sitt missnöje mot att få dem som grannar.

Tuff senaste tid

Tidigare i somras kunde Svensk Damtidning rapportera att Harry och Meghan flyttat ut från sitt brittiska hem, Frogmore Cottage. I och med flytten så klippte paret sina sista fysiska band med sitt hemland.

Flytten kom efter en rad omsusade händelser. Först ställde paret upp i en intervju med Oprah då Meghan bland annat anklagade kungahuset för rasistiska uttalanden kring hennes, då ofödda son, Archie samt anklagades Harrys familj för att stoppa den stora filmstjärnan från att söka hjälp mot hennes självmordstankar.

Annons

I vintras släppte kungaparet Netflix-dokumentären Harry & Meghan samtidigt som prins Harry släppte den självbiografiska boken Spare. I både dokumentären och boken berättar Harry och Meghan om sin relation med kungahuset och gör ännu fler uttalanden som svartmålar prins Harrys familj.

Prins Harry, Spare
Netflix dokumentären och självbiografin slog ner som bomber världen över i vintras.

Grannarna skeptiska

Att komma bort från Storbritannien ett tag kan med andra ord verka som en bra idé för Harry och Meghan.

Sedan 2020 har paret bott i Montecito, Kalifornien. I området bor många kändisar och delen av Santa Barbara hör till en av Kaliforniens lyxigaste kvarter.

Harry och Meghan ska ha köpt huset för 14 miljoner dollar, enligt Bazaar. Det är alltså drygt 152 miljoner kronor.

Prins Harry och Meghan Markle
Sedan flytten till USA har Meghan Markle och Prins Harry synts på flertalet offentliga evenemang, som här under NBA basketens playoff-spel i Los Angeles i somras.

Men nu tre år senare har de börjat gått i tankarna om en flytt.

Destination?

Ett område som de spanat in är Hope Ranch i Santa Barbara, skriver New York Post.

Annons

Men det har inte uppskattats utav de boende i området.

– Folk är inte glada. Det är snacket på stan. De vill att de stannar i Montecito och inte drar den sortens uppmärksamhet till Hope Ranch, säger en fastighetsmäklare till tidningen.

En annan mäklare säger att folket i området oroar sig över att Paret ska förstöra lugnet och exklusiviteten i området.

– De som ringer till mig vill inte att det blir en förändring och vill inte ha skriverier, säger mäklaren till New York Post.

Varför vill paret flytta då?

Jo kanske är det så att de känner sig lite ensamma i sin stora lyxvilla i Montecito.

I helgen uppgav nämligen amerikanska tv-nätverket NewsNation att grannarna i Montecito – där många är Hollywoodstjärnorna – fryser ut Harry och Meghan. Detta för att stjärnorna inte vill stöta sig med den brittiska kungafamiljen och för att de fruktar att prinsparet ska avslöja deras hemligheter.

Annons