Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas visar upp privata meddelandena - med Pernilla Wahlgren

27 jul, 2023, 13:30 
Samuel Björn
Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren
Förra veckan var Carola med i Allsång på Skansen.

En vecka efter sin medverkan i Allsång på Skansen väljer Carola att visa upp de privata sms:en.

Annons
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Nu har det gått mer än en vecka sedan Carola tog Allsång på Skansen-scenen med (en) storm(vind). Att få se de båda ikoniska schlagerdrottningarna på samma scen är något många sett fram till hela sommaren.

Igår delade Carola med sig av sin konversation hon hade med Pernilla innan programmet, samt stödet hon fått från denna veckans gäst i Allsången Peter Jöback.

Konkurrensen mellan schlagerdrottningarna

Under Pernilla och Carolas karriärer har de ofta ställts mot varandra som konkurrenter, inte minst från kvällstidningarnas håll.

Annons

Det är också en konkurrens som Pernilla själv pratat om, i podcasten Wahlgren & Wistam berättade hon 2018 om när hon i unga dar störde sig på att Carola försökte sno hennes stil efter att hon köpt samma jacka som Pernilla.

– Hon snodde min stil. Det var så här ”ska hon också börja ha svarta kläder? Kan inte hon ha sina kycklinggula kläder?”. Jag tyckte ju att jag var lite för cool faktiskt. Det tyckte jag nog. Och jag var ju lite cool också.

Pernilla berättade 2019 när hon medverkade i programmet Stjärnorna på slottet att kulmen nåddes när de bägge artisterna medverkade i Melodifestivalen 1991.

– Jag och Carola sa inte ett ord till varandra under de där repetitionerna, berättade hon i programmet.

Pernilla Wahlgren och Carola Häggkvist
Pernilla Wahlgren och Carola Häggkvist vid Melodifesivalen i Malmö 1991

Men långt tid har gått sedan dess och inför hennes deltagande i programmet så var de bägge artisterna väldigt kärleksfulla mot varandra på sociala medier, vilket Svensk Damtidning då rapporterade om.

Annons

Kärleksfulla meddelandena

Den kärleksfulla relationen online har fortsatt efter framträdandet och igår publicerade Carola ett inlägg med de fina konversationer hon och Pernilla haft inför programmet.

"Så här kul har vi det även backstage på Skansen Pernilla & jag!", skrev Carola i inlägget.

I inlägget skickade hon även kärlek till Peter Jöback, detta efter sångarens stöd till Carola efter hennes framträdande i Melodifestivalen.

"Så kul att Peter J är med också! 🙌🏼♥️ Han skrev ett så otroligt fint sms till mig efter mitt framträdande på mello. Vill att ni ska se hur vi artister uppmuntrar varann irl. Så generöst och härligt.", skrev hon i inlägget.

Annons