Meghan och Harrys uppmaning – på sonen Archies födelsedag

MISC

Meghan och Harry har en alldeles speciell önskan på Archies 2-årsdag.

Meghan och Harrys son Archie fyller två år idag och han har gratulerats av resten av kungafamiljen. Föräldrarna själva önskar sig en speciell gåva å Archies vägnar och det är att de som vill ge en gåva donerar pengar för att bidra till de som inte har råd att få vaccinera sig mot covid-19.

”Vi kommer inte kunna läka till hundra procent förrän alla, överallt, har jämställd tillgång till vaccin. Och med den intentionen bjuder vi in er till att bidra med det ni kan, om ni har möjlighet att göra det, för att hjälpa familjer i världens mest sårbara platser att få tillgång till vaccin.” skriver paret på sin sajt Archewell.

Harry och Meghan har själva förhandlat med organisationer som kan hjälpa till att sprida vaccinet till personer som annars inte skulle haft tillgång till det och för fem dollar kan täcka kostnaderna för fyra doser.

”Vi kan inte tänka oss en mer passande väg att uppmärksamma vår sons födelsedag. Om vi alla ställer upp med empati för alla, både de vi känner och inte känner, kan vi ha en djup inverkan. Även det minsta bidrag kan ha en kedjereaktion.” fortsätter de.

Men de som hoppades få se en ny bild på den nyblivna tvååringen blir besviken. Till meddelandet hörde enbart parets stiftelse Archewells monogram samt deras båda underskrifter.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket