Meghan uppläxad av Trump – inför alla: "Måste betala!"

30 mar, 2020, 15:00 
Donald Trump och Meghan är knappast såta vänner.
Meghan Markle och Donald Trump är svurna fiender sedan tidigare.Nu har presidenten kommit med ett nytt tjuvnyp.
Annons

Det här är Meghan Markle
Det här är Meghan Markle

Meghan Markle och prins Harry har lämnat Kanada. Den brittiska tabloiden var först med världsscoopet – att prinsparet numera flyttat till Los Angeles på permanent basis.

– Harry och Meghan har lämnat Kanada för gott. Gränserna stängdes och flygen ställdes in. De var tvungna att komma därifrån, säger en källa med insyn till The Sun.

Recept.se Nyhetsbrev

Donald Trump till attack mot Meghan Markle

Donald Trump och Meghan är knappast såta vänner.
Donald Trump och Meghan är knappast såta vänner.

Nu väntas Harry och Meghan slå sig ner i Serra Retreat, den mest privata och insynsskyddade delen av Malibu. Men vill de ha extra säkerhet får de vackert stå för notan själva.

Det har president Donald Trump meddelat i ett bryskt formulerat inlägg på Twitter. Mellan raderna kan man läsa sig till att presidenten tagit drottningens parti i frågan.

Annons

“Jag är en stor vän och beundrare till drottningen och Storbritannien. Det har skrivits att Harry och Meghan, som lämnade kungahuset, skulle bo permanent i Kanada. Nu har de lämnat Kanada för USA, och USA kommer inte att betala för deras säkerhet. De måste betala!”, skriver Donald Trump.

Meghan och Donald har bråkat tidigare

Meghan och Donald Trump har munhuggits genom medierna tidigare. Meghan har kallat Trump för “kvinnofientlig”, och Trump har svarat med att avfärda hertiginnan som “hemsk”.

Men Trump är inte först med att lägga fram kravet på att Harry och Meghan ska bekosta sin egen säkerhetspersonal. Faktum är att samma åtgärd vidtogs av den kanadensiska regeringen, som först stod för notan när paret befann sig på Vancouver Island.

“Våra bidrag kommer att upphöra de kommande veckorna, i samband med att deras status ändras”, skrev regeringen då.

 

Annons