Meghan ursinnig på Victoria – krissamtal mellan makarna

Ett okänt bråk har legat och puttrat mellan prinsparet Harry och Meghan och makarna David och Victoria Beckham.Enligt The Sun har Meghan anklagat Victoria för att läcka hemligheter till den brittiska pressen.

Prins Harry och hustrun Meghan, hertiginnan av Sussex, skakade om den brittiska monarkin genom att inleda 2020 med att meddela sin sorti ur kungahuset. I en kommuniké skrev prinsparet att man tänker avstå apanage och leva en mer självständig tillvaro, bortom de kungliga rutinerna och uppdragen.

Samtidigt som skriverierna kring “Megxit” fyller spaltmeter efter spaltmeter, har det uppdagats att en kris råder mellan prinsparet och deras tidigare vänner David och Victoria Beckham. Makarna Beckham hör till den absoluta kändiseliten i Storbritannien och uppges ha en gemensam förmögenhet på nästan nio miljarder kronor.

Bråk mellan Meghan och Victoria

Meghan och Harrys besked har utlöst en kritikstorm i England.

Men enligt The Sun är Beckhams inte på god fot med Harry och Meghan, trots att paren umgicks flitigt tidigare. The Sun skriver att konflikten uppstod i december 2017, som en följd av en tidningsartikel i samma tidning. I artikeln i fråga påstods det att Victoria Beckham agerat rådgivare åt Meghan i samband med att den sistnämnda skulle flytta till London. Victoria ska bland annat ha tipsat Meghan om frisörer och stylister som hon själv brukade besöka.

När detta nådde pressen, reagerade Meghan.

– Hon var ursinnig, säger en källa med insyn till The Sun.

– Hon trodde att Victoria låg bakom – även om tanken på att Victoria Beckham skulle ringa till journalister för att ge dem nyheter är skrattretande – och pratade med Harry om det.

David sa ifrån

Enligt The Sun kände sig Harry manad att ta kontakt med David Beckham, som han då betraktade som en nära vän.

Beckham svarade med att förklara sin hustru som fullständigt oskyldig till läckan. The Sun hävdar att samtalet gjorde honom “upprörd”.

– Han sa ifrån till Harry, och de gick med på att gå vidare i livet, men saker och ting blev obekväma där, säger The Suns källa.

Harry och David Beckham blev nära vänner när de arbetade med att fixa OS till London 2012.