Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan utsatt för brott - polisen tvingad till hemmet

26 jul, 2022, 09:55 
Meghan utsatt för brott - polisen tvingad till hemmet
Det här var mycket traumatiserande för Meghan och familjen...
Annons
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter MegxitBrand logo
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit

Meghan Markle och prins Harry har varit med om något otroligt integritetskränkande. Hello Magazine kan avslöja att familjen har varit med om två inbrottstillfällen inom loppet av 12 dagar.

De hemska inbrottet har inträffat i parets hem i Montecito, California. Där bor de med barnen Archie, 3 år, och Lilibet, endast 1 år gammal.

Såklart har inbrotten påverkat familjen som vid båda tillfällen fått besök av polis till sitt hem. En av inbrotten skedde 19 maj, på Meghan och prins Harrys fjärde bröllopsdag.

Polisen mottog telefonsamtal angående säkerheten

Det andra inbrottet ägde rum 31 maj. Det inträffade ungefär vid samma tid som familjen lämnade California för att åka till England och närvara vid drottningens firande för hennes 70 år på tronen.

Hello Magazine delar också att Santa Barbras polis ska ha mottagit sex telefonsamtal angående säkerheten vid familjens hem under de senaste 14 månaderna.

Så otroligt otäckt, hoppas att de kan njuta av sitt hem utan oro framöver!

Har besökt Oprah i det sista

På senaste tiden har det spekulerats om det är dags för en ny intervju med TV-personligheten Oprah Winfrey. Dailymail rapporterade nyligen att Meghan och prins Harry ska ha besökt talkshow-hosten under en timme och sedan lämnat lyxvillan i California.

Ja, nu är det mycket igång för familjen!

Det återstår att se om vi får någon klarhet i det närmaste...

Foto: TT

Annons