Meghans anklagelse äventyrade prins Harrys vänskapsrelation med David Beckham!

24 jul, 2022, 09:00 
AvSimon Holm Stålhand

Chockerande uppgifter i nya boken!

Annons

I journalisten Tom Bowers nya bok, Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors, har han tagit upp flera händelser som hittills har varit okänt kring Meghan Markle och prins Harrys tid som gifta – och den infekterade relationen med det brittiska kungahuset.

Prins Harry och hertiginnan Meghan var enligt boken besatta av att läsa allt som skrevs om dem. Då är det lätt att börja fundera i cirklar och bli misstänksamma. Just det hände prinsparet. De blev till slut övertygade om att någon av deras nära vänner läckte information till pressen, vilket resulterade i en desperat jakt att hitta läckan.

Recept.se Nyhetsbrev

Enligt Tom Bower så misstänkte Meghan specifikt sin nära vän.

Kylig stämning mellan prins Harry och David Beckham

Det ska då ha framförts till prins William som ringde sin vän och före detta fotbollstjärnan, David Beckham och framförde anklagelsen. En källa ska ha berättat för The Sun att Beckham ”satte prins Harry på plats” direkt och förnekade anklagelsen. Stämningen mellan vännerna ska sedan ha varit obekväm en lång tid framöver.

Annons

Så sent som när de möttes under drottning Elizabeths 70-årsjubileum ska sprickan mellan vännerna synts tydligt i ett ”pinsamt möte”, skriver Mirror.

Annons