Meghans blinkning till Diana – bilderna väcker reaktioner

Meghans blinkning till Diana – bilderna väcker reaktioner

Meghan Markles beslut väckte reaktioner.

5 gånger kungligheter har brutit mot etiketten!
Slå på ljud

Kungligheter ses ofta återanvända gamla smycken och kläder som burits av familjemedlemmar långt tidigare och en favorit är att låna något extra tjusigt till en middag eller evenemang.

Den senaste i raden att väcka uppmärksamhet på just detta viset är Meghan Markle, som bar prinsessan Dianas Cartierklocka i en ny video där hon pratar om sin barnbok The Bench, enligt The Mirror.

Klockan tillhörde prinsessan Dianas privata samling och tros ha givits till Meghan av Harry ganska tidigt i deras förhållande. Diana i sin tur fick klockan på sin 21-årsdag och avsändaren var hennes pappa. Den är värd cirka 200 000 kronor.

Dianas akvamarinring är helt otrolig, och passar perfekt på Hollywoodhertiginnan Meghan! Ett annat tillfälle då Meghan har burit Dianas smycken.

Stella Pictures

Det är inte första gången hertiginnan väljer att bära Cartier, och hon har tidigare pratat om hur mycket hon uppskattar just den modellen på klocka.

”Jag har alltid haft ögonen på Cartier French Tank-modellen. När jag fick reda på att Suits (tv-serien hon skådespelade i när hon träffade Harry, reds. anm.) hade förnyats för en tredje säsong, vilket vid tidpunkten kändes som en riktig milstolpe, så brände jag lite pengar på en version av den.” har hon tidigare sagt till Hello Magazine.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket