Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans kris efter förlossningen – nu erkänner hon

21 okt, 2021, 17:00 
Meghan Markle har erkänt att hon har haft det tufft sedan dottern Lilibet föddes.
Annons
Meghan Markle och prins Harry har fått en dotterBrand logo
Meghan Markle och prins Harry har fått en dotter

Meghan Markle och prins Harry är inne i en krävande men välsignad period av livet. I juni föddes deras älskade dotter, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

"Hon är mer än vi någonsin kunde önska, och vi är ytterst tacksamma för den kärlek och de lyckönskningar vi fått från hela världen", skrev paret på sin hemsida när Lilibet kommit till världen.

Meghan Markle berättar om tuffa mammakris

Och för Meghan har mammalivet manat henne till att ta politisk ställning. Hon har skrivit ett öppet brev riktat till kongressen, som snart ska ta beslut kring huruvida den amerikanska staten ska kunna erbjuda tolv veckors betald föräldraledighet till landets arbetare.

Detta är en fråga som engagerar Meghan. I brevet vädjar hon till politikerna i kongress att släppa igenom motionen och införa föräldraledighet.

"Jag vet hur politiskt laddade saker och ting kan och har blivit. Men det här handlar inte om höger och vänster, det handlar om rätt eller fel", skriver Meghan.

Annons

"Det handlar om att sätta familjen före politiken. Och för en gångs skull verkar detta vara något som vi kan komma överens om. Nu när allt känns så polariserat, så kan vi ha detta som gemensamt mål."

"Blev vi överlyckliga"

Meghan bjuder också på en inblick i sitt liv med Lilibet. Det är sällsynt, för Meghan och Harry har varit väldigt hemlighetsfulla kring allt som rör deras lilla dotter. Vi har till exempel inte fått se en enda bild av det lilla livet.

Men i sitt brev får vi i alla fall veta att det har varit ganska så tufft för Meghan att bli tvåbarnsmamma.

"I juni fick min make och jag vårt andra barn. Likt alla andra föräldrar så blev vi överlyckliga. Och som för vissa, så var det överväldigande", skriver Meghan.

Annons