Meghans nya beteende sågas: ”Fruktansvärt vidrigt”

Meghan Markle och Harry kritiserar drottning Elizabeth för att inte ha agerat tillräckligt. Men nu får de själva kritik för sitt beteende.

Slå på ljud

Efter Meghans och Harrys intervju med Oprah Winfrey, då en rad klagomål på det brittiska kungahuset togs upp, anser paret nu att drottning Elizabeth inte tagit fullt ansvar för de problem som adresserades.

Enligt brittiska tidningen Express ska en nära vän till paret ha delat med sig av uppgifterna till författarna av en ny bok, "Finding Freedom", som handlar om Meghan och Harry.

Nu riktas hård kritik mot paret av hovexperten Angela Levin, som anser att deras beteende är "vidrigt".

Meghans och Harrys intervju med Oprah Winfrey

Det var förra året som chockbeskedet att Meghan och Harry lämnar det brittiska kungahuset slog ned som en bomb. Sedan dess har de levt i Kalifornien helt utan kungliga rättigheter eller skyldigheter.

Under en längre tid var det okänt vad den verkliga anledningen egentligen var till det historiska beslutet. Men i mars öppnade Meghan och Harry upp sig i en intervju med Oprah Winfrey.

LÄS MER: Meghan Markle anklagas för att ha attackerat drottningen

Under intervjun hävdade Meghan att det fanns en oro inom den kungliga familjen angående Archies hudton, innan han föddes 2019. Hon avslöjade också att efter att hon blev en del av kungafamiljen drabbades hon av psykiska problem och självmordstankar.

Påståendena väckte global sensation, och Buckingham Palace valde då att göra ett uttalande på drottning Elizabeths vägnar.

Tim Rooke/Shutterstock

Drottning Elizabeths uttalande efter påståendena

"Hela familjen är ledsna över att höra hur svåra de senaste åren har varit för Harry och Meghan. De problem som tas upp, särkilt rasfrågorna, är oroande. Även om vissa minnen kan variera, tas de på största allvar och kommer att tas upp privat inom familjen. Harry, Meghan och Archie kommer alltid vara älskade familjemedlemmar."

Drottningens kommentar "vissa minnen kan variera", gick inte obemärkt förbi av paret. En nära källa till Meghan och Harry hävdar nu att paret är besvikna på drottningen.

Meghan och Harry kritiseras: "Fruktansvärt vidrigt"

Angela Levin är hovexpert och har många gånger uttalat sig kritiskt om Harry och Meghan. I en intervju med brittiska Talk Radio delar hon med sig av sin åsikt kring parets klagomål på drottningen.

"Det är fruktansvärt vidrigt. Jag hoppas att drottningen inte lyssnar på ett sådant par, som bara tänker på sig själv och som alltid sätter sig i offerposition. De är så förnärmade."

Vidare menar hon att hon inte förstår varför det skulle vara drottningens ansvar att ta tag i Meghans psykiska hälsa, då det i så fall borde vara Harrys.

Foto: TT

LÄS MER: Drottning Margrethes stora svek mot familjemedlemmen – vägrar dyka upp

LÄS MER: Stora oron för drottning Elizabeth – efter nya beskedet

LÄS MER: Prins Gabriel är en minikopia av mamma Sofia – se bilderna här!