Meghans nya bomb: ”Sanningen om mitt kungliga liv!”

Drottning Elizabeth och Meghan Markle.
Meghan och Harry utmanar drottning Elizabeth – och avslöjar sanningen om sitt kungliga liv. En kunglig bomb!
Annons

Kungafamiljen håller andan. Medan bokförlaget skålar i champagne. Suget efter Meghans och Harrys fruktade – och efterlängtade – biografi är så stort att den gick rätt upp i topp på Amazons bestsäljarlista, redan första dagen den gick att förbeställa.

Annons

Så har den också fått det provocerande namnet Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family (Vägen till Frihet: Harry och Meghan och Hur man skapar en modern kungafamilj). Det handlar förstås om deras 18 månader som den brittiska kungafamiljens powerpar och det ska bli ärligt och närgånget lovar förlaget…

Sanningen om Meghan och Harry

Den 11 augusti, en vecka efter Meghans 39-årsdag, släpps den online och den 20 augusti finns boken i handeln.

Annons
Meghans och Harrys nya bok
Bingo för författarna, journalisterna Omid Scobie och Catherine Durand, som båda är goda vänner till Meghan och som har fått unik access. Förlaget meddelar att Meghan och Harry inte är rädda för att bryta mot den kungliga traditionen.

Meghan och Harry ska tala ut om sin olyckliga tid som The Royal Sussexes – på 320 fullmatade sidor. Så trots att det finns två fronter i detta (som det ALLTID gör när det handlar om Meghan och Harry) så verkar båda sidor eniga: Detta är en kunglig bomb!

 

Foto: TT.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Meghans nya bomb: ”Sanningen om mitt kungliga liv!””

 1. Anna skriver: 7 maj, 2020

  Man slutar inte förvånas över dessa två, jag är mest förvånad över Harrys beteende. Megan har tydligen inga spärrar!


 2. Katarina skriver: 7 maj, 2020

  Tror inte det är någon bra idé. Har en känsla av att det bara kommer slå tillbaka på dem själva.


 3. Elna skriver: 7 maj, 2020

  Sluta att spekulera i något som vi inte vet har en aning om. Meghan är väl inte kunglig numera.


 4. Leo skriver: 7 maj, 2020

  Det heter inte, “vart skall det här sluta”, vart är riktning!


 5. Hilde skriver: 7 maj, 2020

  Men slutt å ljuga nå. Det er ingen tell all story. Meghan og Harry har IKKE gitt verken intervjuer eller bidratt til denne boken på noen måte. Dette har forfatterne selv bekreftet.
  Forfatterne er heller ikke venner av paret. De har begge jobbet lenge tett på ALLE kongelige, er begge en del av Royal Rota systemet.
  Bøker om kongelige, enten de har gitt intervjuer eller ikke, er ingenting nytt.


 6. Bror skriver: 7 maj, 2020

  Vore kanske klokt att vänta med recensionerna tills vi fått boken från trycket.
  Någon “bomb” tror jag emellertid inte att det är. Möjligtvis ett 1-öres smatterband.
  Hellre ska vi nog se boken som resultatet av en kunglig “förhandling”. Si och så mycket fick det kungliga hushållet “betala” H&M för att laddningen inte skulle bli kraftigare än vad den kom att bli.


 7. Christina skriver: 7 maj, 2020

  Man tvättar inte sitt byke för alla att se och höra . Verkligen smaklöst.


 8. Midnattsol skriver: 7 maj, 2020

  Det finns två förlorare i detta och det är Harry och Meghan själva. Jag tror att de har förlorat all respekt pga hur de agerat samt det faktum att detta par som önskar vara privata, ändå flyttar till Hollywood och ändå exponerar Archie i medierna, trots att de sagt att en av anledningarna till att de hoppar av, var för att just Archie skulle slippa offentligheten… Jag tror dock att de kommer att bli besvikna och jag tror inte att Meghan är så respekterad där att hon kan få några filmroller. Arbetslöshet och besvikelse kommer troligtvis att bli resultatet av detta. Tills skilsmässan kommer och Harry kryper till korset..


 9. Birthe Vejrum skriver: 7 maj, 2020

  Eftersom forfatterne har arbejdet i mere end to år med bogen, kan man jo nok gå ud fra, at den er blevet planlagt under parrets forlovelses tid. Indtil andet er bevist vil jeg gå ud fra at bogens titel: “Finding Freedom – the making of a modern Royal Family,” kun omfatter deres egen start som en ung familie i en ældgammel institution, som kongehuset jo er.
  Vi VED jo, at der skete en hel del uventede ting, og det er vel i dette område “bomberne” skal findes, ikke så meget internt i familien, selv om intet kan udelukkes.
  Forfatterne er ikke fra den kendte garde af Royal biographers, så der vil sikkert være et anderledes flow over bogen.


 10. Måntand skriver: 7 maj, 2020

  ”Hur man skapar en modern kungafamilj” ? Öh va? Men dom vill ju inte vara kungliga…? Dom vill inte ha uppmärksamhet, dom vill leva lugnt, vara mer privata och utan massa ståhej. Varför gör dom då detta? Varför? Jag förstår verkligen inte..varför flyttar man till LA för det första? Sen stämmer man tidningar hit och dit..


  1. Katarina skriver: 8 maj, 2020

   Tänkte detsamma. Konstig titel på boken. De har ju lämnat kungahuset och vill inte leva kungligt. Märkligt.
   Dubbla signaler har blivit det här parets kännetecken.


 11. Catrin skriver: 8 maj, 2020

  Så motbjudande…först vill de vara i fred, och sedan skriver de bok. Det handlar bara om uppmärksamhet och pengar som de kungliga titlarna ska generera. M & H vill inte bara ha kakan kvar och äta upp den, de vill ha en hel kakburk…!
  Nu väntar jag bara på att Meghan får en egen talkshow på någon amerikansk TV-kanal…


 12. Birthe Vejrum skriver: 8 maj, 2020

  Der har været masser af spådomme om, hvad Meghan har af planer for at “promovere” sig selv, såsom: Hun skulle uddele én af årets Oscar’s, hun skulle deltage i årets “Met Gala 2020, hun ville “tell all” hos studieværterne Ellen DeGeneres, Oprah, Gayle King ect.ect. Hidtil har ingen af “spådommene” slået til, så slå koldt vand i blodet og se, hvad der sker!
  Midnattssol: Archie er Dronning Elizabets oldebarn, så det er et must, at han præsenteres på sin fødselsdag, som alle andre royale børn. Vi vil sikkert se ham igen på søndag, som er mors dag i USA. Vi så ham også i en nytårshilsen på Harrys arm = 3 x. Om Meghan har nogen ambitioner om en fornyet filmkarriere må tiden vise – men Tom Cruise er interesseret, medens jeg tror Meghan kan være interesseret i “voice over”!


 13. Bror skriver: 8 maj, 2020

  Bland alla vildsinta hypoteser om skälen till H&M:s flytt, har jag ännu inte stött på någon som handlar om att H&M därigenom visar sig vara allmänt hyggliga mot Will och Kate. Varför skulle den hypotesen vara mindre sannolik än alla andra halvsmälta antaganden från det djuppsykologiska områdets allra djupaste domäner?
  Med H&M på andra sidan Atlanten, behöver inte Will och Kate på samma sätt känna sig medialt och publikt överflyglade av H&M – superstars!
  I lugn och ro kan då Kate fortsätta med att ta bilder med sin lilla födelsedagskamera. Barnkalas och andra kungliga begivenheter dokumenteras intill sista serpentinen. Inget undgår Kate med sin lilla födelsedagskamera.


 14. Daga skriver: 8 maj, 2020

  Skriverierna i pressen liknar den som var mot Diana,Harrys mor.Från älskad till ifrågasatt och nedskriven.


  1. Ebba skriver: 8 maj, 2020

   På ett plan kanske skriverierna påminner om dem som förekom på Dianas tid, men olikheterna är betydligt fler då tiden är en annan och personerna likaså. Jag hade förstått MM ifall hon varit mycket yngre och om denna ‘brytning’ kom efter flera år i buren i Storbritannien, men icke, det handlar om en kvinna som närmar sig 40 och som efter en kort period väljer att återvända till sitt tidigare liv i LA, nu med en brittisk prins i släptåg (eller kanske i koppel). Man kan tycka vad man vill om detta med monarkier, hela denna historia har så många trista och sorgliga delar. Den enda vinnaren är möjligen Kate Middleton som numera accepteras fullt ut och slipper den tidigare kritiken, alla andra är mer eller mindre förlorare (än så länge). MM har ju förstås gått från relativt okänd skådis till A-listan världen över, men gör det henne till en vinnare …?


  2. Anna skriver: 9 maj, 2020

   Diana var väl inte ifrågasatt och nedskriven? Det var snarare Charles som fick bära hundhuvudet när de separerade och senare skildes, eftersom Diana inte gjorde någon hemlighet av att han varit otrogen. Hon fick ju enormt mycket sympati efter det, och blomsterhavet efter hennes död tyder på att hon inte alls var ifrågasatt, snarare motsatsen. “Folkets prinsessa” och allt vad hon kallades.


 15. Bea skriver: 8 maj, 2020

  Birthe Vejrum,
  Ny bok – håll i hatten och vässa pennan för nu kommer det att bli skriva av så pennan blöder.
  Fantastiska kommentarer kommer att hagla som ett sommarregn i augusti.
  Det kommer att bli kul.
  Trevlig helg.☺️


 16. Birthe Vejrum skriver: 11 maj, 2020

  Hej Bea. Jeg vil læse bogen naturligvis, og måske bruge den som kildehenvisning, det er ikke til at spå om nu. Det må bero på bogens indhold og dens referencerammer.
  Hav en god dag. 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar