Meghans utbrott – ställde sig och skrek i vredesmod!

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.
Meghan Markle skapar rubriker igen. Den här gången ska hon ha fått ett kraftfullt utbrott.
Annons

Meghan Markle och Kate Middleton – hur är egentligen deras relation?

Det var på Commonwealth Day i mars, där Meghan utförde sitt allra sista kungliga uppdrag, som många noterade kylan mellan de båda prinsparen. Enligt brittiska medier är det osäkert om prins William ens svarade när Meghan och Harry log och sa hej.

Annons

Men hur började då trätan? En ny bok påstår sig sitta på svaret.

Annons

Meghan Markle fick utbrott – skrek högt

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.
Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.

Boken heter “Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle” och är skriven av Tom Quinn, rapporterar Daily Mail. För att få insyn i kungligheternas liv har Tom intervjuat flera personer som arbetat inom det brittiska hovet. Och det de berättar är uppseendeväckande, milt uttryckt.

Enligt boken fick Kate nog när Meghan betedde sig oförskämt mot en person i hennes närhet.

– Kate blev chockad när Meghan skrek på en person som ingick i Kates personal, det var då det började diskuteras att de skulle lämna Kensington Palace, säger en tidigare medarbetare inom hovet.

Annons

– Det blir så med många som inte är vana vid tjänstefolk, Meghan överdriver sin översittarstil. Å ena sidan vill hon vara som Diana, folkets prinsessa, å andra sidan vill hon att folk ska lyda minsta vink när hon knäpper med fingrarna.

Hävdar att Meghan är avundsjuk på Kate Middleton

Samma källa hävdar att Meghans relation med Kate blev förgiftad av avundsjuka.

– Det var inte konstigt att det uppstod spänningar, för Meghan tvingades acceptera att trots att hon är hertiginna, så hon är inte gift med näste kung. Jag tror att hon hade svårt att hantera detta, säger den före detta hovmedarbetaren.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

25 kommentarer till “Meghans utbrott – ställde sig och skrek i vredesmod!”

 1. Birthe Vejrum skriver: 5 maj, 2020

  Det er gamle nyheder!
  Og der skal også være “underholdning” til de sure, så den vil helt sikkert blive solgt! 🙂


 2. Anna skriver: 6 maj, 2020

  Om Meghan inte insåg att hon inte gifte sig med en blivande kung får hon skylla sig själv…
  Jag hoppas att det inte är sant som står här, för i så fall har Meghan inte klarat av att stå tillbaka i rang för Kate. Vilket naturligtvis är en förutsättning i dessa kretsar där allt bygger på rang.
  Jag tvivlar inte på att Meghan är en diva. Men jag trodde att hon var intelligent nog att inse vad hon gifte in sig i – inte bara en familj utan en institution som värnar om traditionerna. Om man hårdrar den här och andra artiklar innebär det att Meghan tvingat Harry att vända sin familj och sitt land ryggen för att hon inte stod ut med att inte stå i centrum. Jag hoppas för Harrys skull att det inte stämmer.


  1. Ulla Lundell skriver: 6 maj, 2020

   Är Meghan en vuxen kvinna som själv är mamma, eller en superbortskämd unge som får utbrott varje gång hon inte får som hon vill? i övrigt håller jag med Anna här ovan.

   Ulla


 3. Anni skriver: 6 maj, 2020

  Detta bevisar vad jag trott och känt hela tiden – manipulativ, bortskämd, van att stå i centrum – besvärlig helt enkelt.
  Stackars Harry har väl nu insett vad han gett sig in i och till ett så högt pris dessutom..


 4. Anna skriver: 6 maj, 2020

  Hur kan någon ta en reporter på Daily Mail som ett sanningsvittne?

  Ännu ett idiotiskt reportage som smutskastar hertiginnan.

  Dessutom – “Meghan Markle och Kate Middleton – hur är egentligen deras relation”
  Damernas efternamn försvann 2018 resp 2011.


  1. Anna skriver: 6 maj, 2020

   Och vem/vilka är sanningsvittnen(n) enligt dig…du själv och Birthe Vejrum?


  2. Birthe Vejrum skriver: 6 maj, 2020

   Jeg tror at det skal understrege, at de to kvinder IKKE kommer fra de adelige cirkler!


  3. Alma-lena skriver: 6 maj, 2020

   Helt sant!


  4. Alma-lena skriver: 6 maj, 2020

   Det är alltså Anna två som har rätt Detta är en skräptidning som bara hatar Meghan. Fattar inte hur SvDam kan använda den som källa.


 5. PernillaA skriver: 6 maj, 2020

  Birthe, skrevs det ett äktenskapsförord mellan H och M och är det dokumenterat hur det blir med A ifall det blir skilsmässa?


 6. Birthe Vejrum skriver: 6 maj, 2020

  Det er helt ærligt ikke et spørgsmål, jeg har interesseret mig det mindste for! 🙂 Men dit spørgsmål har jeg Googlet – så ja, det har de, info findes på ekstrabladet.dk, der har deres info fra amerikanske TMZ.
  Hvor stor sandheds værdi oplysningerne har, er op til dig selv, for jeg mener ikke den slags papirer er så offentlige i England.


 7. PernillaA skriver: 6 maj, 2020

  Tack Birthe


  1. Birthe Vejrum skriver: 6 maj, 2020

   UPS! Jeg glemte at skrive, at Ekstrabladets artikel = “Så mange millioner scorer Meghan Markle ved skilsmisse”!


  2. Birthe Vejrum skriver: 7 maj, 2020

   PernillaA – jeg tog en søgning på Engelsk/Did Meghan and Harry made an prenuptial agrement? Og der kom en mængde artikler frem, der alle som én erklærede AT DET GJORDE DE IKKE! Det er tydeligvis ikke noget den engelske konge familie gør – Kate og William har heller ingen aftale.


 8. Bror skriver: 6 maj, 2020

  Om vi inte visste det förut, så vet vi det nu:
  en kvinnas värsta fiende är en annan kvinna.


  1. Birthe Vejrum skriver: 6 maj, 2020

   Dette Bror, er en evig sandhed! 🙂


  2. katya skriver: 7 maj, 2020

   And often, that ‘other’ woman is simply the woman herself, especially in the case of MM.


 9. Birthe Vejrum skriver: 7 maj, 2020

  Meghan har, siden hun gik i børnehave, været vant til at omgås et utal af mennesker fordi hun efter børnehaven blev passet på sin fars arbejdsplads i filmstudierne. Hun fik også besked på at behandle alle ens i studiet. (Markle senior har ikke altid været så bagvendt og nederdrægtig som nu) ligesom hendes frivillige arbejde i Hippie Kitchen i Hollywoods slum – The Skid Row – gav hende en anden slags erfaring. Der findes ingen negative omtaler af Meghan som værende en dårlig skolekammerat/arbejdskammerat – ingen.
  Og var der nogen, der den dag i marts til Commonwealth Day så ud til at have haft et “Bråvallaslag” af dimensioner, så var det Kate og William, der var så sammenbidte og rasende, at de ikke kunne se på hinanden.


  1. Anna skriver: 7 maj, 2020

   Var det detta som renderade henne smeknamnet “Duchess Difficult”…???


  2. Birthe Vejrum skriver: 8 maj, 2020

   Anna (?) Nej, det kom sig af, at Meghan er et morgenmenneske. Hun står op kl. 04:30 og starter dagen med sine yoga øvelser. Og senere medens hun sidder med sin morgenkaffe/juice eller te, sendte hun sms’er til sin assistent (kl. 05:30) som absolut ikke havde troet, at arbejdsdagen skulle starte så tidligt! 🙁 Stor forargelse hos den del af den royale stab, som ikke starter arbejdsdagen før 9!


 10. ananas skriver: 7 maj, 2020

  Skulle det spridas så mycket skvaller, spekulationer och skit om mig skulle jag också både skrika, ryta, stampa och förmodligen även visa det internationella fingertecknet.


 11. Bea skriver: 7 maj, 2020

  ananas, instämmer –
  och be dem dra så långt de kunde komma och dit solen aldrig lyser.


 12. Birthe Vejrum skriver: 7 maj, 2020

  Anna – Nej. Men Meghan er morgenfrisk, står op kl. 04:30, gør sine yoga-øvelser, og medens hun sad med sin morgenjuice/kaffe eller te tænkte hun på dagens program og sendte sms’ til sin assistent, der ikke havde forestillet sig, at arbejdsdagen startede SÅ tidligt! 🙂


 13. HMA skriver: 8 maj, 2020

  “There is a special place in hell for women who don’t help eachother!”
  sa USAs tidigare utrikesminister Madeleine Albright så klokt, apropå kvinnors utsatthet men också brist på lojalitet sinsemellan ibland. Så sant, kan bara instämma.


 14. Daga skriver: 8 maj, 2020

  Tjänstefolk är inte heller alltid så snälla och tillmöteskommande.Har själv minnen av ett par barnflickor en av dem kär och mjuk, den andra gav oss ungar gärna ett nyp i smyg.Nej vi var inte alltid snälla och den där med nypen fick säkert utstå en del elaka hyss.Mest handlade det om att störa i hennes pedanteri.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar