Meghans nya bomb: ”Sanningen om mitt kungliga liv!”

Drottning Elizabeth Meghan Markle

Meghan och Harry utmanar drottning Elizabeth – och avslöjar sanningen om sitt kungliga liv. En kunglig bomb!

Kungafamiljen håller andan. Medan bokförlaget skålar i champagne. Suget efter Meghans och Harrys fruktade – och efterlängtade – biografi är så stort att den gick rätt upp i topp på Amazons bestsäljarlista, redan första dagen den gick att förbeställa.

Så har den också fått det provocerande namnet Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family (Vägen till Frihet: Harry och Meghan och Hur man skapar en modern kungafamilj). Det handlar förstås om deras 18 månader som den brittiska kungafamiljens powerpar och det ska bli ärligt och närgånget lovar förlaget…

Sanningen om Meghan och Harry

Den 11 augusti, en vecka efter Meghans 39-årsdag, släpps den online och den 20 augusti finns boken i handeln.

Meghans och Harrys nya bok

Bingo för författarna, journalisterna Omid Scobie och Catherine Durand, som båda är goda vänner till Meghan och som har fått unik access. Förlaget meddelar att Meghan och Harry inte är rädda för att bryta mot den kungliga traditionen.

Meghan och Harry ska tala ut om sin olyckliga tid som The Royal Sussexes – på 320 fullmatade sidor. Så trots att det finns två fronter i detta (som det ALLTID gör när det handlar om Meghan och Harry) så verkar båda sidor eniga: Detta är en kunglig bomb!

 

Foto: TT.