Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans omtalade pappa kommenterar dopet!

08 jul, 2019, 14:30 
Agneta Nisbeth
thomas markle
Nu har Meghans omtalade pappa Thomas Markle kommenterat dopet av sitt barnbarn Archie – läs vad han hade att säga här.
Annons

Meghans pappa Thomas Markle, 74, uteblev från sin egen dotters bröllop. Föga förvånande blev han inte heller bjuden till sitt barnbarns dop i England. För när lille Archie Harrison döptes i Windsor helgen fanns bara Meghans mamma Doria Ragland på plats av hertiginnan av Sussex egen familj.

Prinsessan Dianas systrar med under dopet

Däremot såg vi prins Harrys bror prins William och hans hustru Kate samt prins Harrys pappa prins Charles och hans maka Camilla.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Archies dop

Det blev dessutom en fin gest under dopet till prins Harrys mamma, prinsessan Diana, som tyvärr aldrig kom att se sonens babylycka. Dianas systrar, Jane Fellows och Sara McCorquodale, fick nämligen äran att inte bara vara med under ceremonien, de var också med på den officiella dopbilden. Ni ser dem i sina hattar mellan Doria Ragland och prins William.

Annons

Som ni säkert minns blev det ju stor uppståndelse kring bröllopet mellan prins Harry och Meghan, när brudens far blev tvungen att hoppa av i sista stund på grund av en hjärtattack.

Thomas Markle tt

Så Thomas Markle säger i en intervju med Daily Mail att han fortfarande inte sett Archie, men han har ju inte ens mött sin svärson prins Harry ännu!

– Jag skulle givetvis ha velat vara inbjuden till dopet av mitt nya barnbarn, men jag önskar all lycka och välgång till Archie och hans föräldrar, säger Thomas.

“Jag konfirmerades som 14-åring”

Thomas säger också att han själv uppfostrats i den sanna tron och att han varit medlem i den anglikanska kyrkan sedan barnsben.

– Det är samma anglikanska tro som för drottning Elizabeth, jag själv konfirmerades som 14-åring, säger Meghans pappa som lär vara mycket tagen av bråket med sin dotter.

Harry, Meghan och Archie.

En källa säger till tidningen Express att Thomas Markle insett att han kanske aldrig kommer att träffa varken Meghan, prins Harry eller Archie. Något som givetvis har skapat en stor sorg hos Thomas, men också att det hela kommit att påverka hans hälsa på ett negativt sätt.

Paret vill tacka alla

Det brittiska hovet har fortfarande inte kommenterat valet av Archies gudföräldrar eller gett någon mer info om några privata dopdetaljer, men de har i alla fall publicerat ett tackbrev från prins Harry och Meghan.

– Hertigparet av Sussex är överlyckliga över att kunna dela sin glädje från dagen och vill dessutom passa på att tacka alla för det stöd och de hälsningar paret fått från hela världen.

 

Foto: TT

 

Annons