Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans raseriutbrott – efter beskedet från drottning Elizabeth

15 maj, 2021, 14:00 
AvMalin Ny
Meghan Markles raseriutbrott efter beskedet från drottning Elizabeth
När Meghan Markle skulle välja tiara till bröllopet vägrade drottning Elizabeth att låta henne bära sitt slutgiltiga val. Något som fick prins Harry att reagera med ilska, enligt nya uppgifter.
Annons
Kungliga smeknamn – vi har hela listan!Brand logo
Kungliga smeknamn – vi har hela listan!

Vad som egentligen hände när Meghan skulle välja ut en tiara till sitt bröllop med Harry finns det flera versioner av. Vissa källor hävdar att det inte hände något dramatiskt, medan andra hävdar att det slutade med raseriutbrott mellan prins Harry och drottning Elizabeth.

I en ny bok hävdar författaren Robert Lacey att det sistnämnda stämmer.

”Obekräftat av hovet, men inte förnekat, har vi fått höra att drottningen kände sig tvungen att säga nej till Meghans förstaval, en vacker smaragdtiara som ska ha kommit från Ryssland”, skriver han enligt the Mirror.

Meghan fick inte bära tiaran

Lacey berättar att drottningen ville undvika skandal eftersom "komma från Ryssland" betyder att skatten kommit i Windsors händer på ett tveksamt sätt efter den ryska revolutionen.

”Det skulle varken vara till gagn för hovet eller för Meghan själv om tidningarna började spekulera i vilken tsarprinsessa som hade burit tiaran och hur hon hade mördats.”

Enligt författaren kunde Harry inte förstå varför Meghan inte skulle få bära sitt förstahandsval, eller varför drottningen tyckte att det var en dålig idé att bära tiaran. I stället reagerade han med ett raseriutbrott.

– Det Meghan vill ha, ska Meghan få, skrek han upprört.

– Meghan får inte alls vad hon vill. Hon får den tiara hon får av mig, ska drottningen i sin tur ha svarat.

Foto: TT

Annons