Meghans skräck – bilderna kan läcka ut

19 jan, 2021, 16:00 
Meghan Markle Hertiginnan Meghan Prins Harry Thomas Markle film
Hon är kunglig – men hon har också ett ”vanligt” förflutet. Och nu är de gamla bilderna på Meghan Markle på väg att läcka ut.
Annons
7 saker du inte visste om Meghan Markle
7 saker du inte visste om Meghan Markle

Det har varit tyst oväntat länge. Men nu är det dags för en ny rond i det bittra kriget mellan Meghan Markle, 39, och hennes pappa Thomas Markle, 76.

I en intervju med brittiska The Sun avslöjar han det som Meghan fasat för: Han arbetar med en dokumentärfilm om sin dotter, och utlovar flera ej tidigare visade bilder och filmklipp.

Och syftet? Handlar det om pengar?

Inte om vi ska tro Thomas Markle. Han ger i stället bilden av en bitter pappa som försöker förstå varför allting plötsligt gick så fel.

Recept.se Nyhetsbrev
Meghans pappa Thomas Markle i sitt hem i Rosarito, Mexiko.

Till skillnad från tidigare dokumentärer som Thomas Markle har medverkat i, utlovar han en bredare och mer fullständig bild av sin berömda dotter och den familj som hon växte upp i. Till The Sun säger Thomas Markle att han vill ge den sanna versionen och visa Meghan som hon var.

Annons

Thomas Markle säger också att han sörjer att de inte längre har kontakt: Han har aldrig mött prins Harry eller sitt barnbarn Archie, ett och ett halvt. Och Meghan har han inte träffat på flera år. Att hon var gravid fick han höra på nyheterna.

– Vi hade ett bra liv tillsammans, tills hon gifte sig första gången och flyttade till Kanada. Då förändrades vår relation helt. Det känns lite som ”Men vad hände med min lilla flicka?” säger han till The Sun.

Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle

Meghan Markle Hertiginnan Meghan Pappa Thomas Markle Familj
Meghan med sin pappa Thomas Markle, på den tiden de fortfarande hade en bra relation.

– Kungafamiljen, Meghan, Harry – de står alla i skuld till mig för det som jag har tvingats utstå. Min dotter sa alltid ”När du blir gammal pappa, då ska jag ta hand om dig”. Ja, nu är jag där Meghan, så nu är det dags.

Meghan Markle, numera hertiginnan av Sussex.

Meghans föräldrar Thomas Markle och Doria Ragland gifte sig 1979, ett äktenskap som slutade i skilsmässa 1987. När Meghan växte upp arbetade Thomas Markle som professionell ljussättare i Hollywood och han vann bland annat två Emmy Awards för sitt arbete med ljuset i tv-serien General Hospital. I dag är han pensionär och bor sedan flera år i Rosarito i Mexiko.

Annons

Foto: TT.

Annons