Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Meghans sorg – grät öppet efter nya tuffa beslutet

15 mar, 2020, 18:00 
Det har varit ett tufft avsked för Meghan Markle.
Ett tufft avsked väntar för Meghan Markle.Prins Harrys maka blev nyligen så känslosam att hon grät öppet inför sin personal.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 11?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 11?

Den 31 mars är separationen avslutad. Då har prins Harry och hans maka Meghan Markle fullgjort sina sista kungliga plikter i livet – och ett nytt liv som civila väntar i Kanada.

Det innebär också att prinsparets kontor i Buckingham Palace stängs ner och att organisationen kring Harry och Meghan bantas. Totalt har 15 personer blivit uppsagda, kan man läsa i brittisk press. Bland de som försvinner från parets organisation hittar vi parets personliga sekreterare Fiona Mcilwham och deras kommunikationschef Sara Lathan.

Meghan Markle säger farväl – grät öppet

Det har varit ett tufft avsked för Meghan Markle.
Det har varit ett tufft avsked för Meghan Markle.

Omid Scobie är kunglig expert på tv-jätten ABC. Han har fått höra att det slutgiltiga avskedet mellan Meghan och hennes anställda ägde rum i måndags – och det var en vemodig historia.

Annons

– Tårarna som hertiginnan höll tillbaka rann bland de bekanta ansiktena. Hon omfamnade flera ur sin lojala personal som hon troligen aldrig kommer att träffa igen, och jag tycker synd om alla dedikerade anställda vars outtröttliga arbete – för att marknadsföra parets insatser, lansera stora projekt och hantera dagliga kriser som uppstått i och med lögner i tidningarna – har plötsligt fått ett så abrupt slut, säger Omid enligt Daily Express.

“Har tagit hand om henne”

Enligt Omid har arbetsgruppen blivit som en familj.

– De har tagit hand om prinsparet så mycket de har kunnat, säger Omid.

 

Annons