Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans stränga förbud – har sagt till Harry på skarpen

27 mar, 2020, 08:00 
Meghan och prins Harry.
Meghan Markle är medveten att världen befinner sig i en kris.Nu har hon gett stränga direktiv till sin make, prins Harry.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?

Meghan Markle var tidig med att visa att hon tar coronaviruset på allvar. Hon och prins Harry valde att lämna sonen hemma i Kanada under sitt besök i Storbritannien för att förhindra att den lille bebisen, som inte ens fyllt ett än, skulle bli smittad.

Meghan Markle ger strängt förbud till prins Harry

Meghan och prins Harry.

Nu lever den lilla familjen isolerat i sin lyxherrgård, och enligt Daily Mail har Meghan gett tydliga direktiv till hela hushållet.

– Alla i deras personal, personerna som köper mat och går ärenden, måste bära gummihandskar hela tiden och följa strikta hygienregler. Bara ett fåtal får prata med henne, Harry och Archie, har en källa med insyn sagt till tidningen.

Men Meghans restriktioner gäller inte bara vardagshygienen. Enligt Daily Mail har Meghans explicit förbjudit Harry från att resa till Storbritannien – trots beskedet att hans pappa, prins Charles, testat positivt för coronaviruset.

Annons

– Inte under några omständigheter är hon okej med att han ska resa någonstans nu, ska en vän till Meghan ha sagt till Daily Mail.

– Meghan sa att Harry har pratat med sin pappa. Såklart att han är frustrerad. De är båda frustrerade, för de är handlingskraftiga typer och vill göra mer för att hjälpa till.

“De är tacksamma för det”

Men krisen kan ha för något gott med sig. Vännen som Daily Mail pratat med påstår att Meghan upplever att den brittiska kungafamiljen nu lagt gammalt groll åt sidan och fokuserat på det pågående läget. Den tidigare kyliga stämningen är ett minne blott.

– Harry har sagt till familjen att han kommer att göra allt han kan för att hjälpa till från Kanada, säger vännen.

– Meghan säger att de är tacksamma, speciellt Harry, att de kunde tillbringa tid tillsammans med hans familj innan den här galenskapen drog i gång.

 

Annons