Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Meghans syster om babybeskedet: "Fick inget veta"

19 okt, 2018, 15:09 
AvAnnaClara von Hofsten
Efter att prins Harrys maka Meghan gått ut med att hon är gravid, har både hennes pappa Thomas och halvsystern Samantha uttalat sig.
Annons

Som bekant blir hertiginnan Meghan och prins Harry föräldrar i vår, en glädjande nyhet som delgavs världen måndagen den 15 oktober. Innan dess hade paret förstås själva underrättat sina nära och kära – med några undantag: Meghans far Thomas Markle samt halvsyskonen Samantha Markle och Thomas Jr Markle.

Thomas Markle skickade grattiskort

Istället fick pappa Thomas det glada beskedet från sin exfru Doria Ragland, Meghans mamma, strax före det officiella tillkännagivandet. Han säger sig dock vara ”överlycklig” över det kommande barnbarnet och har skickat ett gratulationskort till Meghan och Harry.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Min dotter kommer att bli en fantastisk mamma!

Thomas Markle.

Meghans halvsyskon fick i sin tur höra den glada nyheten via ett sms från pappan. Även Samantha säger sig ha skickat ett gratulationskort till hertigparet av Sussex, och nu talar hon ut i brittisk press om sitt kommande syskonbarn:

Annons

– Jag hoppas och tror att barnet kommer förändra allt, att födseln kommer att återförena vår familj och att vi kan lägga allt tråkigt som hänt det senaste året bakom oss.

Samantha Markle.

– Det betyder inte längre någonting, allt som betyder något är att vi alla gläds åt barnet. Jag vill bara att Meghan ska känna glädje och harmoni, och vi måste alla försöka tänka positivt – för babyns skull om inte annat. Ett barn födelse är ju något väldigt speciellt, som får alla att mjukna och förenas i den gemensamma kärleken till barnet.

– Jag hoppas verkligen det inte var med avsikt som Meghan lät bli att underrätta vår pappa. Det är tråkigt hur han har behandlats och jag hoppas verkligen han blir inkluderad i framtiden, annars blir det svårt för mig också. Men jag älskar fortfarande min syster och jag förstår att hon har mycket att tänka på just nu. Det är ingen ursäkt men kanske ville hon invänta rätta tillfället.

De flesta anser dock att det är högst osannolikt att Thomas Markle någonsin får se sitt sjätte barnbarn – annat än via tidningar och tv.

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons