Meghans nya utbrott – river sönder breven i ilska

Prins Harry och Meghan Markle har tröttnat på svikarna.Nu rensar prinsparet upp i bekantskapskretsen.

Meghan och hennes make prins Harry har blivit världens mest bevakade kärlekspar sedan de meddelade att de tänker frigöra sig från det brittiska kungahuset. Nyligen återvände Harry till Kanada, där Meghan och sonen Archie väntat i en hyrd herrgård i North Saanich.

Harry och Meghan bryter med alla

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle på promenad.

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle på promenad.

Men Harry och Meghan har ändå kunnat följa hur tongångarna låtit kring deras kontroversiella beslut. Många har uttalat sig kritiskt och beskrivit deras beteende som divalater.

Det här uppskattas inte av prinsparet, som nu kommer att vidta åtgärder. Enligt sajten Radar Online har Meghan hjälpt Harry att hantera sina före detta vänner.

– Han vill bli av med alla svikare som kikat fram och kritiserat dem sedan de meddelade världen. Meghan har hjälpt honom att få bort de här människorna ur sitt liv, inte bara i de sociala medierna, men också genom att ta bort deras nummer och adresser från kontaktböckerna och riva sönder brev som de har skickat genom åren, säger en källa med insyn.

Stöttas av drottningen

Drottning Elizabeth tillhör inte prinsparets offentliga kritiker. Hon har däremot försvarat dem – trots att hon ska ha blivit besviken över deras beslut.

– Min familj och jag stöttar Harry och Meghans önskan att som ung familj skapa sig ett nytt liv. Även om vi hade föredragit att de hade stannat kvar som heltidsarbetande medlemmar av kungafamiljen. Jag respekterar och förstår dock deras önskan om att leva ett mer självständigt liv, samtidigt som de kommer att förbli en uppskattad del av min familj, sa Elizabeth i sitt första uttalande om härvan.

Foto: TT