Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marit i tårar – efter stora familjenyheten!

25 jan, 2022, 21:00 

Underbara nyheter för den norska kungafamiljen!

Annons
10 kungliga saker att se fram emot 2022!Brand logo
10 kungliga saker att se fram emot 2022!

Förra veckan fyllde prinsessan Ingrid Alexandra 18 år! Det firades stort med en salut från kanonerna på Akershus fästning.

Dessvärre kunde inte kronprinsessan Victoria komma på besök för att fira sin guddotter, på grund av pandemin. Något som hovet bekräftade för Svensk Dam:

– Kronprinsessfamiljen skulle ha närvarat vid det planerade högtidlighållandet av myndighetsdagen, men arrangemangen har senarelagts på grund av pandemin.

– Kronprinsessan har i dag skickat lyckönskningar till sin guddotter med förhoppning om att återses när högtidlighållandet kan genomföras.

Mette-Marit i tårar – efter stora familjenyheten!

Det är ingen tvekan om att Ingrid Alexandra är en företagsam ung kvinna – hon har nämligen redan tagit körkort! Detta var norska Se og Hor först med att rapportera om.

Annons

Dagen efter prinsessans födelsedag syntes hon nämligen köra en elbil av märket Volkswagen. På måndagen kunde norska hovet även bekräfta den stora och glädjande nyheten.

– Ja, vi kan bekräfta att prinsessan har tagit körkort. Bortsett från detta kommer vi inte att kommentera saken ytterligare, och inte heller berätta om prinsessan Ingrid Alexandra har en egen bil, kunde hovet berätta för norsk press enligt RoyalCentral.

Man kan tänka sig att både mamma Mette-Marit och pappa Haakon är både stolta och rörda!

Annons