Mette-Marit i tårar – efter stora familjenyheten!

Mette-Marit i tårar – efter stora familjenyheten!

Underbara nyheter för den norska kungafamiljen!

10 kungliga saker att se fram emot 2022!
1:00

Efter reklamen: 10 kungliga saker att se fram emot 2022!

(1:00)

Slå på ljud

Förra veckan fyllde prinsessan Ingrid Alexandra 18 år! Det firades stort med en salut från kanonerna på Akershus fästning.

Dessvärre kunde inte kronprinsessan Victoria komma på besök för att fira sin guddotter, på grund av pandemin. Något som hovet bekräftade för Svensk Dam:

– Kronprinsessfamiljen skulle ha närvarat vid det planerade högtidlighållandet av myndighetsdagen, men arrangemangen har senarelagts på grund av pandemin.

– Kronprinsessan har i dag skickat lyckönskningar till sin guddotter med förhoppning om att återses när högtidlighållandet kan genomföras.

Mette-Marit i tårar – efter stora familjenyheten!

Det är ingen tvekan om att Ingrid Alexandra är en företagsam ung kvinna – hon har nämligen redan tagit körkort! Detta var norska Se og Hor först med att rapportera om.

Dagen efter prinsessans födelsedag syntes hon nämligen köra en elbil av märket Volkswagen. På måndagen kunde norska hovet även bekräfta den stora och glädjande nyheten.

– Ja, vi kan bekräfta att prinsessan har tagit körkort. Bortsett från detta kommer vi inte att kommentera saken ytterligare, och inte heller berätta om prinsessan Ingrid Alexandra har en egen bil, kunde hovet berätta för norsk press enligt RoyalCentral.

Man kan tänka sig att både mamma Mette-Marit och pappa Haakon är både stolta och rörda!

LÄS MER: Se bilderna! Skratt och tårar när Victoria firade Ingrid Alexandra

LÄS MER: Victorias privata semester på Gotland med Mette-Marit

LÄS MER: Dramat kring Mette-Marits son – Säpo fick rycka in