Mette-Marits diskreta kärlekskupp till Haakon – detaljen avslöjar!

29 mar, 2022, 17:00 

Den dolda detaljen var i själva verket en hyllning till maken!

Annons

Norges kronprinsessa Mette-Marit har som bekant behövt ta det lugnt med arbetandet efter hon fick sin kroniska diagnos, lungfibros. Men det betyder inte att hon håller sig undan helt. Då och då dyker hon upp på bild, och det är alltid en lättnad att få se kronprinsessan skratta!

Mette-Marit och kronprinsen Haakons relation är ingenting paret brukar dölja, tvärtom! Ofta ses dem hålla hand, eller på andra sätt visa affektion till varandra öppet. Och nu har Mette-Marit visat kärlek till sin man på ett lite diskretare sätt, men det gick inte obemärkt förbi!

Hemliga smycket

Tidigare i månaden dök hon upp på ett kungligt uppdrag, efter en lite längre paus. Vid sin sida hade hon såklart Haakon, och paret besökte olika miljö- och kulturorganisationer i landets huvudstad, Oslo. Mette-Marit bar en svart kavaj med en marinblå topp under, och runt halsen hängde en guldkedja. Norska Se og Hør var snabba med att snappa upp den romantiska detaljen – nämligen vad som dolde sig i hänget.

Det går att skymta kedjan runt halsen!
Recept.se Nyhetsbrev

Det var ett hjärta i 18 karat guld, med bokstaven H skriven i diamanter. Självklart var detta ingen slump, H:et står självklart för kronprinsen och hennes käreste, Haakon!

Annons

Se og Hør skriver också att det inte är första gången Mette-Marit dyker upp med den ömsinta kärleksförklaringen runt halsen. På dottern Ingrid Alexandras 18-årsdag bar hon också halsbandet.

Detaljen stack ut även på gruppbilden med hela familjen.
Aningen suddigt – men det går att skymta att H runt halsen!

Kändisfavorit

UFO No More, en amerikansk som ofta kartlägger kungligt mode, avslöjar att smycket kommer ifrån märket FoundRae. Ett populärt märke visar det sig, förutom Mette-Marit har bland annat Michelle Obama smycken från märket i sin kollektion.

Och prislappen, ja, den är minst sagt lämpad för en kunglighet. Det är inte fastställt att detta är den exakta variant Mette-Marit äger, men går man in på företagets hemsida och klickar i ett snarlikt handgjort halsband, landar summan på astronomiska 8 750 dollar, det vill säga runt 80 000 svenska kronor. Det kan man kalla en exklusiv kärleksförklaring!

Annons

Foto: TT/Instagram

Annons