Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya avslöjandet om Mette-Marits son – efter chockerande uppbrottet

25 mar, 2022, 13:30 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Matte Marit, Juliane Snekkestad och Marius Borg Høiby.
Kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Høiby separerade nyligen från modellen Juliane Snekkestad. Nu avslöjas ytterligare detaljer från uppbrottet.
Annons
Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!Brand logo
Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!

Under början av mars blev det känt att Matte-Marits son Marius Borg Høiby, 25, har avslutat sin relation med Juliane Snekkestad, 26.

Kronprinsessans förstfödda har under flera år varit tillsammans med modellen men nu har det tidigare paret alltså valt att gå skilda vägar.

– Marius Borg Høiby och jag har separerat. Och jag mår mycket bättre nu, bekräftade Juliane i ett kryptiskt sms till Nettavisen under mars.

Juliane Snekkestad har tidigare varit öppen kring relationen.

– Jag bodde i Los Angeles 2014, han bodde också där 2016 eller något. Det var faktiskt där vi träffades. Jag var i stan för en fotografering – faktiskt den som hamnade i Playboy – och jag träffade honom för första gången genom en gemensam vän. Vi gick ut och lärde känna varandra, sa hon i podcasten Schendis.

Annons

Ny detaljen avslöjad – efter uppbrottet

I januari 2019 blev det känt att paret hade köpt en bostad tillsammans i norska Tønsberg. Norska Se og Hør skriver att de betalade drygt 3,6 miljoner norska kronor och att Juliane och Marius betalade hälften var.

– Det går bra, det har varit mycket att kämpa med, men nu är vi på god väg, och vi trivs väldigt bra, sa den eftertraktade modellen och blivande skådespelaren om det nya livet i det nya huset, sa Juliane när den norska tidningen pratade med henne 2019.

Men nu är det slut mellan kändisparet, och nu kommer det nya detaljer kring uppbrottet. Enligt den norska tidningen bor Juliane kvar i huset de köpte tillsammans – medan Marius har flyttat hem till sin mamma Mette-Marit på Skaugum. Uppbrottet mellan hennes son och modellen tros ha chockerat kronprinsessan. Mette-Marit har alltid haft en tendens att gilla sina "svärdöttrar". I ett instagraminlägg hyllade hon bland annat Marius tidigare flickvän, Linn Helena Nilsen.

Annons

Och när den norska Se og Hør publicerade nyheten om att Marius och Juliane var ett par hade tidningen benämnt den nya kärleken som "Playboy-modell" på förstasidan. Något som fick Mette-Marit och det norska kungahuset att reagera. En kraftigt protest skickades då ut mot tidningens agerande i frågan. Mette-Marit tyckte att tidningens framställan av Juliane var "beklaglig".

Foto: TT.

Annons