Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mia Parnevik reagerar starkt på prinsessan Madeleines nya bild

25 mar, 2024, 07:00 
Här är Mia Parneviks ord.
Annons

Prinsessan Madeleine har likt de flesta kungligheter ett oerhört tajt och lojalt kompisgäng. Här finns de vänninor hon känt sedan barnsben, och hon vet att det som sägs här aldrig kommer komma ut. Det är som en tyst överenskommelse – de får umgås med en prinsessa, och hon får orubblig lojalitet.

Men Madeleine har också ett brett kontaktnät, bestående av några av landets mest inflytelserika – och kända personer.

Nu uttalar sig en av dem om Madeleines nya bild.

Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i SverigeBrand logo
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i Sverige

Mia Parnevik reagerar på prinsessan Madeleines bild

Det är tv-profilen Mia Parnevik som kommenterat Madeleines nya bild på prinsessan Adrienne, som hon delade på lillsessans födelsedag den 9:e mars.

Annons

Kommentarerna och gillamarkeringarna strömmade in i en hiskelig fart – och en av dem kom från Mia! Det var flera festliga emojis, däribland några med pussmun:

Mia Parneviks kommentar på prinsessan Madeleines Instagram
Foto: Skärmdump

Mia burkar faktiskt ofta kommentera Madeleines bilder, speciellt när det är barnen. När Madeleine delade sin smått ikoniska Halloween-bild var Mia snabbt där med tre röda hjärtan, till exempel!

Sanningen om Mia Parneviks och prinsessan Madeleines relation

Så hur känner egentligen prinsessan Madeleine och Mia Parnevik varandra? Jo, det hela började med att Madeleine fick bo hos Mia:

Annons

– En kompis till mig som också är Madeleines bästa kompis sa att de behövde komma bort från New York och undrade om Madeleine kunde få komma och bo hos mig. Hon bodde här någon vecka och vi blev goda vänner, har Mia berättat.

– Det är världens finaste tjej, hon är så god och gullig och fin och enkel och tar ingenting för givet. Sedan har vi hängt ihop lite, Chris och hon har varit här några gånger för de har ett ställe i Palm Beach.

De fortsatte umgås, och paret Parnevik kom på Madeleines Childhood-middagar i USA. Golfproffset Jesper umgicks med Chris ute på greenen, och de var givetvis gäster på prinsessparets bröllop.

Mia Parnevik och Jesper Parnevik
Festligt värre!ADAM IHSE / TT

Foto: TT

Annons