Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna kring Victoria ökar efter nya bilderna – började för en vecka sedan

29 jan, 2024, 19:00 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Nya bilder på Victoria och en särskild detalj i kronprinsessans utseende blir särskilt tydlig…
Annons
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Det kungliga jobbåret har verkligen dragit igång och det innebär att vi fått flera fina glimtar av kronprinsessan – och hon är elegant som alltid.

Victoria har blivit synonym med sin träffsäkra stil och inte sällan blir det powerkostym och en stram knut i nacken – men det är också här man kunnat ana något.

Ja, nu lyfts kronprinsessan upp i utländsk press och jämförs med en annan prinsessa…

Detaljen i Victorias utseende uppmärksammas utomlands

Victorias stil representerar verkligen hennes plikttrogenhet. Ja, det är ingen slump att Victoria klär sig mer praktiskt. Som Svensk Damtidnings kungliga expert Helena Wiklund uttryckt det:

– Anledningen till att den strama knuten blivit en symbol för kronprinsessan är att den håller frisyren på plats så att hon inte behöver tänka på det och istället kan fokusera på viktigare saker.

Annons

Detsamma går att säga om Victorias signum powerkostymen. Och den är hon inte ensam om i den kungliga världen.

Nej, vissa prinsessor syns oftast i klänning och kjol, men de senaste åren har brittiska prinsessan Kate mer och mer börjat anamma Victorias stil.

Ibland har kungligheterna varit extra synkade, som här, då Victoria och Kate syntes i slående lika ljusrosa kostymer med bara några dagars mellanrum:

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Kate i likadana ljusrosa kostymer
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Kate möts verkligen i sina kungliga stilar.TT

Och nu bekräftar de nya bilderna på Victoria misstankarna igen, Kate och Victoria möts verkligen i sina kungliga stilar!

Annons

Orden om kronprinsessan Victorias look

Det är Hello Magazine som uppmärksammar situationen. Sajten lyfter fram kronprinsessparets besök hos Saab i Linköping där de bland annat fick informationen om nya JAS – men också kronprinsessans kläder:

”Prinsessan Victorias företags-look kan liknas vid de otaliga gånger prinsessan Kate har tagit på sig en powersuit, efter att ha burit allt från ett vågat scarlett-färgat nummer till blekt Barbie-rosa”, går att läsa.

Hello Magazine citerar även den kungliga stilexperten Miranda Holder om hur man ska tänka kring powerkostymen, om man vill klä sig som en prinsessa alltså:

"En kostym är inte bara en kostym! Färgen är make or break, så se till att nyansen är smickrande och satsa på en djärv, ljus nyans om du vågar, håll tillbehören tona eller matchande för att skapa en slående och modern monokrom look", säger Miranda.

Något Victoria - och Kate - bemästrat. Det blir bara tydligare och tydligare!

Foto: TT

Annons