Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hovets trista besked om Madeleine och Chris efter misstankarna – nu sprids allt

12 feb, 2024, 16:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Det är ett trist besked som hovet bekräftar på sin hemsida om prinsessan Madeleine och Chris. Nu sprids uppgifterna.
Annons
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

Prinsessan Madeleine har bott utomlands i över 10 år och de senaste sex av dessa har de huserat i Florida, USA.

Här bor Madeleine, Chris och barnen i en lyxig 15-rummare i tjusiga Pinecrest. Men boendesituation innebär också att de är långt ifrån kungafamiljen.

Ja, totalt är det 800 mil mellan prinsessan och hennes ursprungsfamilj. Och nu har ett trist besked bekräftats och fått spridning – Victoria och Daniel kommer inte hälsa på prinsessfamiljen när de är i USA i veckan.

Hovets trista beskedet om Madeleine

Den 19 februari inleds Victorias och Daniels tredagarsbesök i San Fransisco, USA. Här har de ett fullspäckat schema. De besöker ju landet i tjänst, inte privat.

Som hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt till Svensk Damtidning:

Annons

– Det är ett officiellt besök så resan äger rum på önskemål av regeringen. Under besöket så kommer kronprinsessparet att vara med vid invigningen av det återupprättade generalkonsulatet i San Francisco.

Med tanke på hur sällan Victoria träffar sin syster Madeleine och sin svåger Chris vore det ju inte otänkbart att de skulle passa på att ses när de är i samma land.

Samtidigt har man kunnat ana att det inte blir någon träff eftersom kronprinsessparet just är här för jobb och det bekräftar nu även hovets kalender, vilket Svensk Dam kunde rapportera redan förra veckan.

Den sista programpunkten för kronprinsessparet i USA äger rum den 22:a februari och den 24:e har de jobb i Sverige. Dessutom fyller prinsessan Estelle 12 år den 23:e, vilket föräldrarna såklart vill hinna hem till.

Man får inte heller glömma att det är sex timmar flyg mellan San Fransisco och Florida och med kronprinsessparets hektiska USA-schema finns det helt enkelt ingen tid för en sådan avstickare.

Annons

Trist såklart för både kronprinsessparet och prinsessparet. Och nu har nyheten också fått snurr utomlands.

Uppgifterna om Madeleine sprids

Det är norska Se och hör som uppmärksammar den tråkiga situationen. Här lägger sajten särskilt fokus på hur sällan den kungliga kvartetten kan ses, som det ju blir när det är 800 mil emellan.

Lyckligtvis kommer allt det här ändras snart. I år är planen att prinsessfamiljen ska flytta till Sverige vilket innebär att Madeleine, Chris och barnen kommer vara minuter ifrån kungafamiljen – inte flera timmar.

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prins Daniel och kronprinsessan Victoria skrattar
Det är sällan vi ser så här, kronprinsessparet och prinsessparet tillsammans, men snart kan det bli en vanligare syn.Patrick van Katwijk

Foto: TT

Annons