Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna om Madeleine stämmer – nu bekräftas allt

02 jan, 2024, 19:00 

Det har länge funnits misstankar om prinsessan Madeleines liv i Florida. Nu bekräftas allt med hjälp av nya uppgifter.

Annons

I år flyttar prinsessan Madeleine och familjen hem till Sverige, efter att ha levt de senaste åren utomlands, i New York, London och Florida.

Och alla år utanför Sverige har satt spår. Nu bekräftas misstankarna om Madeleine.

Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningenBrand logo
Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen

Misstanken om prinsessan Madeleine bekräftas – så ligger det till

Det hela rör Madeleines modevanor, som givetvis präglats av att hon bor i USA. Den senaste tiden har vi nästan bara sett henne i kläder och accessoarer från exklusiva utländska modehus som Valentino och Zimmermann.

Annons

En stor konstrast om man jämför med till exempel kronprinsessan Victoria, som gärna visar upp skandinaviskt mode både när hon är hemma i Sverige, och när hon representerar landet utomlands.

Nu bekräftas detta av modesajten Ufo No More, som drivs av Sarah Williams, årliga analys av kungligheternas modevanor. I fjol bar Madeleine drygt 92% internationell design, och ynka 7,5% svenskt, uppger bloggen. Detta är dock en ökning när det kommer till svenskt mode, jämfört med 2022!

Annons

Försvaret – därför skiljer sig Madeleine från Victoria

Victoria å andra sidan har i princip motsatta siffror. 2023 bar hon drygt 64% svenskt och 10% skandinaviskt, och bara 26% av hennes kläder kom från internationellt håll.

Förutom att de har olika smak, finns det en annan förklaring. Prinsessan Madeleine gjorde betydligt färre officiella framträdanden än kronprinsessan, och så är det ju det här med att hon inte bor i Sverige:

– Prinsessan Madeleine bor utomlands och har inte samma tillgång till att köpa svenska designers som kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia har. Hon har inte en heltidsstylist som de har heller, hon använder en av drottning Silvias assistenter när hon är i Sverige, skriver Sarah Williams på Twitter.

Foto: TT

Annons