Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstanken kring Madeleines förändring – efter tiden utomlands

01 jan, 2024, 11:00 

Nu höjs misstankar om Madeleine i utlandet. I fokus står en förändring.

Annons

2024 väntas bli ett spännande kungligt år – inte minst för att prinsessan Madeleine och Chris O'Neills flyttlass hem till Sverige äntligen går!

Madeleine har ju tillbringat de senaste åren utomlands, och flytten hem väntas bli en stor omställning. Dessutom kommer vi kanske kunna ana en förändring i prinsessans beteende...

Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

Vädjan till prinsessan Madeleine efter tiden utomlands

Det är norska Se och Hör som sammanfattar kungligheternas mode från 2023, och som låtit norska stjärnstylisten Jan Thomas göra en topplista.

Annons

I toppen hittar vi Spaniens drottning Letizia, och på plats sju återfinns vår kronprinsessa! Någon som inte riktigt hamnar i topp, men som brädar syrran är prinsessan Madeleine. Enligt Jan Thomas gör hennes modeår att hon hamnar på en hedersam femteplats.

Madeleine hyllas som stilsäker och elegant, men det lämnar honom också med ett önskemål:

– Efter många år i USA har hennes stil blivit både internationell och dyr. Men med tiden kanske man vill se henne i en mer skandinavisk design, vilket jag tycker är viktigt att fronta.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på en Childhood-gala
Denna outfit som Madeleine bar i höstas kostade runt 600 000 kronor med smycken inräknat, rapporterade Expressen.
Annons

Prinsessan Madeleines förändring efter flytten hem till Sverige – det kan hända

Ja, Madeleine använder inte svensk och nordisk design lika ofta som sin syster Victoria. Istället graviterar allt som oftast till de mer exklusiva modehusen. Några av hennes favoritmärken är Valentino och Moschino, och hon är ett fan av amerikanska Veronica Beard – dyrt, och snyggt.

Det här gör att Madeleine sticker ut. Och Jan Thomas önskar att Madeleine kommer förändra sin stil lite när hon kommer hem till Sverige igen:

– Tyvärr har nordiska designers fortfarande en liten väg att gå för att nå de allra största internationella formgivarna. Men, de är på god väg. Och vi får hoppas att den svenska skönheten vet hur hon ska omfamna det när hon snart kommer hem!

Foto: TT

Annons