Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mitt i tumulten! Meghan och Harry bekräftar lyckan: "Förändring"

22 dec, 2022, 08:30 
Prins Harry och Meghan Markle
Meghan Markle och prins Harrys nya lycka – nu vet alla!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den senaste månaden har minst sagt varit tumult för Meghan Markle och prins Harry. Bombnedslaget alla väntat på blev äntligen tillgängligt för allmän beskådan: den avslöjande dokumentärserien.

7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahusetBrand logo
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

Rubrikerna har avlöst varandra, och uppgifter om att sprickan mellan det brittiska kungahuset och paret har blivit allt större har spridits i pressen.

Men nu, mitt i tumulten, kommer paret med ett glädjebesked.

Prins Harrys utspel mot kungahuset – orden om William

Det är sex delar av Netflix-dokumentären ”Harry & Meghan” som nu finns ute för hela världen att ta del av. Det är en aldrig förr skådad sida av monarkin som paret visar – och det ska inte ha varit populärt.

De skräder inte med orden. Meghan och Harry menar bland annat att kungahusets stöd under tiden Meghan utsattes för omfattande drev var obefintligt. De ska snarare ha varit en bidragande faktor.

Annons

– Jag kastades inte till vargarna, jag blev matad till vargarna, säger Meghan i serien.

Å andra sidan berättar Harry att de var villiga att ljuga för att inte brodern prins William skulle framställas i dåligt dager. Detta är självklart inte populärt borta på Windsor. Enligt uppgifter ska brödrasprickan nu vara så stor att den riskerar att inte repareras.

En skärmdump från prins Harry och Meghan Markles serie Meghan och Harry, prins Harry lutar huvudet tillbaka och Meghan Markle torkar sina tårar
Prinsparet ryggade inte från att ta i känsliga ämnen.

Meghan Markle och prins Harrys ord om lyckan

Meghan Markle och prins Harry ligger inte på latsidan. De sista avsnitten har nyligen kablats ut, och i närtid ligger prinsens boksläpp av självbiografin Spare.

Nu meddelar de nästa steg: de kommer med ännu en satsning på streamingjätten Netflix.

Något paret har gemensamt är ett brinnande intresse för samhällsfrågor, så deras nya projekt är föga förvånande. Med deras produktionsbolag Archewell Productions ligger de bakom dokumentärserien Live to Lead, där de är exekutiva producenter. Detta är självklart glädjande för paret, som gärna vill utföra jobb på egen hand, med ämnen som de brinner för.

I serien kommer aktivister och andra ledande personer få berätta sina historier, och på listan står bland annat Greta Thunberg.

– Det handlar om människor som har gjort modiga val, säger prins Harry i trailern och Meghan tilläger:

– Att kämpa för förändring och att bli ledare.

Serien har premiär den 31:a december.

Foto: TT

Annons