Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Molly Sandéns pinsamma miss på efterfesten med kungafamiljen

19 sep, 2023, 15:30 
Louise Wibergh Lenti
Molly Sandén

I samband med firandet av kungens 50 år på tronen berättar Molly Sandén om det pinsamma minnet.

Annons
Jättejubel när kungen och Silvia kommer till slottet – lyssna!Brand logo
Jättejubel när kungen och Silvia kommer till slottet – lyssna!

I lördags anordnade Stockholms stad en jubileumskonsert på Norrbro för att fira kungens 50 år på tronen. På scenen fanns bland andra artister som Björn Skifs, Loreen, Tomas Ledin, Sabina Ddumba, Peter Jöback, Lill Lindfors, Magnus Uggla och Molly Sandén.

Det blev en musikalisk resa med populära låtar från de senaste fem decennierna. Det var allt ifrån sittdans och allsång till "Kung i baren" till stillsamma gungningar till vackra "Sand". Kungafamiljen satt på första parkett och sjöng glatt med och njöt av underhållningen. Efter konserten fortsatte festen ute på Stockholms gator och folkfesten var ett faktum.

Annons
Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle, prins Oscar, prinsessan Sofia, Chris O'Neill
Konserten ledde till många skratt och tindrande ögon hos kungafamiljen.

Molly Sandén: ”Den familjen vet hur man festar”

Inför uppträdandet lade Molly Sandén upp en video på Tiktok där hon står på scenen och pekar upp mot slottet.

– När jag sjöng på Carl Philip och Sofias bröllop var det efterfest i en av de där rummen. Länge. Det blev sent, säger hon.

På videon står texten: ”Den familjen vet hur man festar absolut det gör dom”. Mycket riktigt var den en fartfylld fest. Gästerna hyllade den efteråt och kungen och Silvia sågs lämna först vid 05.35 på morgonen.

Drottning för en dag

Efter att gästerna dansat till morgontimmarna på prinsparets efterfest öppnades fönsterna ut mot gatan för att få in lite luft. Där passade Molly på att skämtsamt prova hur det kändes att vara kung eller drottning och vinkade ut mot Stockholm.

Det hon inte visste var att fotografer stod utanför och glatt vinkade tillbaka och fångade händelsen på bild. Pinsamt tyckte Molly Sandén. Klippet på Tiktok har texten #facepalm och #royalstory.

Vi håller däremot inte med. Ingen skugga ska falla på dig Molly, klart man passar på om man får chansen!

Foto: TT

Annons