Musse Pigg-öron och skinnjacka! Så har ni aldrig sett Charlene förut

albert charlene jacques gabriella

Fursteparet har åter varit i Frankrike. Det blev en riktigt rolig dag på Disneyland Paris för hela familjen. Fullt av lek och upptåg - mamma Charlene tog Musse Pigg temat på allvar.

Under påskhelgen besökte furst Albert och furstinnan Charlene Frankrike med tvillingarna Jacques och Gabriella. Familjen njöt av en heldag på Disneyland i Paris!

prins Jacques prinsessan Gabriella

Den lilla prinsen och prinsessan fick naturligtvis prova alla åkattraktioner samt träffa flera av de kända Disney-karaktärerna, som Musse och Pigg.

Charlene och Jacques

Furstinnan Charlene gick verkligen “all in” på Disney-temat denna dag. I Musse Pigg-öron, rött läppstift och svart skinnjacka lekte hon runt – till tvillingarnas stora förtjusning. På hennes t-shirt syntes texten “Best family day ever”. Och den textraden kunde nog både Jacques och Gabriella hålla med om!

Gabriella Jacques

Häromveckan var furstinnan i Sydafrika för att dela ut pris vid en hästtävling, då utan sina barn. Därför betydde den här familjesemestern i Frankrike förstås extra mycket.

Precis som furstinnan Grace en gång gjort

Inte heller fick prins Jacques och prinsessan Gabriella följa med på ett uppdrag i början på april då Albert och Charlene åkte över till den lilla staden Peille, precis som furstinnan Grace en gång gjort, då med sina barn Albert och Caroline i släptåg.

– De kommer ofta fram människor som minns mamma och hennes underbara skönhet och värme, sa fursten då under det uppdraget.

Albert Charlene barnen

Den lilla Gabriella fick vara extra mycket prinsessa denna dag, med en liten plasttiara i håret som glittrade fint. Även känningen i ljusblått glänste i solen och kappan hade små påsydda fjäderbollar i vitt och rött.

Se filmen med prins Jaques och prinsessan Gabriella här

Här nedan kan ni se bilderna i en film från Albert och Charlene och barnen härliga dag på Disneyland i Paris, tagen från furstefamiljens eget Facebook-konto.

Det var en rolig dag för hela familjen.

Läs mer

Albert och Charlene på besök i Peille – precis som furstinnan Grace

Charlene återvände till Sydafrika

Alla var på plats vid rosornas bal – utom Charlene

Foto: TT