Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mystiska beskedet bekräftar misstankarna – stora ändringen för Chris och Madeleine

30 mar, 2024, 16:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Det blir snart annorlunda...
Annons

I början av förra året kom det ett glädjande besked – prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och deras tre barn lämnar det soliga, mer tillbakadragna livet i Florida för att flytta till Stockholm!

Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

Därför skjuts flytten till Stockholm upp

Men det skulle inte dröja länge till förrän hovet kom med ett ytterliga besked – flytten skjuts upp till 2024.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, har hovets informationschef Margareta Thorgren förklarat för Expressen.

Madeleine och Chris hus till salu – priset sänks

Och där tog informationen slut. Varken Madeleine eller hovet har gett ytterligare förklaringar till varför flyttlasset inte gått. Samtidigt har deras hus i Florida legat ute till försäljning utan någon framgång – istället har priset sänkts flera gånger.

Annons

Det innebär att det väntas bli ännu en påsk i USA – och därav eventuellt den sista. Det kan nog vara en bitterljuv känsla för Madeleine och familjen eftersom nästa påsk kan komma att bli olik de tidigare påskfiranden.

Så firar Madeleine påsk

Men trots att prinsessfamiljen firar påsken på andra sidan jordklotet, innebär det inte att den för den sakens skull ser annorlunda ut för Madeleines tre barn, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Håller hårt i traditionerna

Det är nämligen vida känt att prinsessan Madeleine håller stenhårt i de svenska traditionerna. Rötterna sitter nämligen djupt, och självklart firas högtiden med påskmat och påskäggsjakt.

Vilken lycka för de tre små barnen!

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen, säger Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Annons