Mystiska bilden på Charlene – tre dagar innan hon sövdes ner

Furstinnan Charlene

Här är den nya bilden på en medtagen Charlene, bara tre dagar innan hon sövdes ner på nytt. Och hon står bredvid en mycket omstridd man.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 40?
Slå på ljud

Plötsligt seglade den upp på Instagram – den nya bilden på furstinnan Charlene.

Den är tagen i KwaZulu-Natal i Sydafrika i förra veckan, bara tre dagar före hennes senaste operation i fredags. Och amasonkvinnan Charlene är sig inte lik.

Hon som annars brukar utstråla kraft med sina muskulösa simmaraxlar och sina mäktiga 177 centimeter, ser plötsligt trött och lite sliten ut.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Att blicken är matt är kanske inte så konstigt, med tanke på den svåra infektionen som hon enligt hovet helt ska ha knockats av. Håret som hon rakade av i våras har dock växt ut och blivit mörkare, men det sorgsna leendet är sig likt.

Mannen som står bredvid Charlene är den nya Zulukungen, den omstridde Misuzulu Zwelithini, och det är i hans familjefejd, med fem fruar och 26 barn, som Charlene nu har åtagit sig att gå in som medlare. Enligt Instagramkontot talar hon det lokala språket, isizulu.

LÄS MER: Charlene väljer bort barnen – satsar på nya uppdraget i Sydafrika

Furstinnan Charlene

Monacos sorgsna furstinna. Enligt ihärdiga rykten har hon aldrig trivts i sin kungliga roll.

Foto: TT

Det är också någonstans i närheten av Durban som Charlene nu har bott i ett halvår, som gäst på en sannolikt mycket lyxig farm.

Men helgen tillbringade Charlene alltså på ett icke namngivet sjukhus, efter sin tredje operation på fyra månader.

Enligt hovets officiella uttalande ska det dock äntligen ha gått vägen den här gången:

– Operationen under fredagen gick mycket bra. Den ägde rum under narkos och furstinnan hölls sedan under observation i 48 timmar. Detta ska nu vara det sista ingreppet efter den öron-näsa-hals-infektion som hon drabbades av tidigare.

Charlene, Albert och skilsmässoryktena

Samtidigt är det fortfarande många som tror att Charlenes ”sjukdom” bara är en täckmantel, för att vinna tid i vad de ser som den olösliga äktenskapskrisen mellan henne och furst Albert.

Och tiden rinner ut. Snart är det upp till bevis för Monacos krisdrabbade furstepar: Inom två veckor är det sagt att Charlene ska återvända hem till sina sexåringar prins Jacques och prinsessan Gabriella.

Furstinnan Charlene Prinsessan Gabriella Prins Jacques

Kommer Charlene åka hem till barnen – eller tänker hon stanna i Sydafrika?

LÄS MER: Nytt besked från hovet i Monaco: Charlene nersövd igen

LÄS MER: Intensiva skilsmässorykten: ”Charlene letar hus i Johannesburg”

LÄS MER: Kvinnan som har tagit Charlenes plats – mitt i krisen med Albert

Foto: TT.