Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nära vännen avslöjar detaljerna i relationen med Ingrid Alexandra – efter omtalade bilden

25 maj, 2024, 19:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu kliver nära vännen till norska prinsessan fram.
Annons

Norska prinsessan Ingrid Alexandra befinner sig just nu mitt uppe i sin militära träning – ett krav för framtida monarker runt om i Europa.

Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!Brand logo
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!

Ingrid Alexandra firade 17 maj med familjen

Nyligen fick hon däremot dispens för att, i vanlig ordning, fira Norges nationaldag den 17 maj tillsammans med kungafamiljen.

Men snabbt var det tillbaka till allvaret, en stor omställning från förra året när det vankades festligheter.

Festar med TikTok-vännen

Bland annat syntes prinsessan partaja under Stavernfestivalen, och det var under dessa dagar hon syntes tillsammans med TikTok-profilen Trygve Bennetsen, 21, som på kort tid skaffat sig en följarskara på över 200 000 för sin färgstarka personlighet.

När norska Se och Hör fångade vännerna på bild under festivalen, blev deras vänskap snabbt omskriven.

Annons

Men Trygve var bestämd från början – han tiger gärna när det ställs frågor om prinsess-kompisen, främst för att han ser henne som en helt normal vän.

– Jag tänker inte på Ingrid som kunglighet. Jag tänker bara på henne som en vän. Då lever jag som om hon vore en helt vanlig vän, säger han till TV 2.

"Jag saknar henne väldigt mycket"

Att vara förtegen kring detaljerna om vänskapen med Ingrid Alexandra är ingenting han blivit ombedd att vara. Han förklarar att det är ett beslut han har tagit själv, eftersom han på kort tid själv fått känna på hur det är att vara offentlig.

Och som vilken vän som helst, tycker Trygve att det är trist att inte kunna träffa prinsessan nu när hon befinner sig i militären.

– Ja, vi är goda vänner! Jag kan inte gå in på detaljer om det, men det är synd att hon är i militären nu och jag saknar henne väldigt mycket, sa han till Se och Hör i januari.

Annons