Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu blir det kungligt bröllop igen – datumet fastställt!

09 mar, 2019, 16:00 
Lady Gabriella Windsor och Mr Thomas Kingston.
Snart är det dags för nästa kungliga bröllop. Denna gång ringer kyrkklockorna för Lady Gabriella Windsor och hennes fästman Thomas Kingston. "Ella" är den äventyrliga journalisten som är nära släkt med prins William och Harry. Kungafamiljen får återigen svida om till högtidsklädsel och se ett lyckligt brudpar lova varandra evig trohet och kärlek.
Annons

Inte en dag för tidigt! Så sade prins Philip när han fick höra om lady Gabriellas vigsel.

Den blonda författaren och journalisten är född 23 april 1981 och har hunnit bli 37 år. Nu är datumet fastställt. Det blir den 18 maj 2019 som lady Gabriella Windsor, dotter till prinsen och prinsessan Michael av Kent, gifter sig med Thomas Kingston.

Lady Gabriella Windsor

Det blir en favorit i repris, kan man säga. Platsen känner vi väl till vid det här laget, eller hur? Windsors slottskapell ska i vår återigen pyntas för kungligt bröllop. Prins Harry gifte sig i Windsors fina kapell med Meghan Markle våren 2018 och prinsessan Eugenie av York fick sin Jack Brooksbank vid altaret på hösten 2018.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Lady Gabriella Windsor
Lady Gabriella Windsor och Thomas Kingston.

Paret förlovade sig förra året och vi har tidigare berättat att Ella och Thomas eklaterade sin förlovning i september 2018. Vi fick då reda på att Tom friade till sin lady på Isle of Sark.

Bytte ringar på sommaren

”Prinsen och Prinsessan Michael av Kent har glädjen att meddela att deras dotter Lady Gabriella Windsor har förlovat sig med herr Thomas Kingston. Förlovningen ägde rum i augusti,” berättade hovet då.

Lady Gabriella har aldrig varit rädd för att bryta mot traditionerna. Hon har tidigt haft en egen hemsida för att locka uppdragsgivare till sig. Hon har en vass penna. kanske har hon ärvt sin skrivtalang efter mamma Marie Christina av Kent, som gett ut flera böcker. Pappa prins Michael av Kent är drottningens kusin.

Annons
Lady Gabriella

Med ena benet i kungahuset och den andra i journalistkåren har Ella alltid levt sitt eget liv. Hon är frilansjournalist och har som vana att packa ryggsäcken för att besöka spännande platser på jorden.

Ena sekunden intervjuar hon kristallmiljardärskan Nadja Swarovski, den andra sveper hon in sig i arabisk slöja och korsar kungariket Jemens ökensand i skakig jeep:

– Jag befinner mig mitt i en halvårslång fälttripp tillsammans med min pojkvän. Det är varmt, svettigt och solen gassar.

Annons

Så skrev lady Gabriella i ett av sina spännande resereportage i The Spectator. Då var hon tillsammans med expojkvännen Aatish Taseer.

 

Lady Gabriella Windsor med exboyfriend Aatish Taseer
Lady Gabriella Windsor expojkvännen Aatish Taseer

Läs också:

Foto: TT

Annons