Nu gifter sig Charlotte Casiraghi med sin Dimitri

Dimitri Rassam och Charlotte Casiraghi

Det råder lite delade meningar i pressen exakt om bröllopets datum, fransk och spansk press säger Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam gifter sig i juni. Italienska tidningar säger redan i slutet av maj.

Det var den franska tidningen Paris Match som först kom med nyheten att prinsessan Carolines äldsta dotter Charlotte Casiraghi nu äntligen ska gifta sig med sin pojkvän Dimitri Rassam. De skriver nu i sitt nya nummer att bröllopet ska äga rum i sommar, närmare bestämt i juni.

omslag Paris Match

Det var ju tänkt att paret skulle gifta sig redan förra året, men det ställdes in. Anledningen till detta var dock inte att paret var på grund att separera utan mer på grund av födseln av parets son Balthazar i oktober förra året. Charlotte kände säkert att det inte var läge att klä upp sig i brudklänning med sin stora babymage och det var bättre att vänta ett tag. Så nu är det äntligen dags!

Dimitri Rassam Charlotte Casiraghi

Men läser man italienska tidningar finns det några som säger att paret redan kommer gifta sig i slutet på maj. TG.Com24 menar att festligheterna kommer att pågå i dagarna tre. Vi antar att det blir precis efter samma mall som brödernas bröllop, med en borgerlig vigsel först och sedan ett stort påkostat kyrkbröllop.

Rosornas bal Monaco 2019

Paret såg tillsammans nu senast på den stora festen Rosornas Bal i Monaco. Dit hade också Dimitris mamma Carole Bouquet tagit sig och fick sitta bredvid furst Albert under middagen, ett tecken så gott som något på att ett bröllop är på gång. Ni ser Carole mellan Albert och sin son Dimitri på bilden ovan.

Dimitri har varit gift sedan tidigare, med den ryska modellen Masha som han också har ett barn tillsammans med. Även om Charlotte inte var gift med sitt ex, komikern Gad Elmaleh så levde tillsammans under många år. De har sonen Raphael tillsammans.

Läs mer

Alla var på plats under Rosornas bal – förutom Charlene

Charlotte Casiraghi slår tillbaka: Vi är fortfarande ett par!

Coolast i Monaco! Se nya bilderna på Charlenes tvillingar

Foto: TT