Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ny privat bröllopsbild på prinsessan Eugenie släppt

25 mar, 2019, 17:30 
Agneta Nisbeth
prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank tt
Nu har designern Zac Posen släppt en ny bild på sig själv och prinsessan Eugenie när de provar ut hennes andra brudklänning. En bild som aldrig tidigare visats.
Annons

Visserligen har man nu möjlighet att se de båda brudklänningarna som prinsessan Eugenie bar under vigseln med Jack Brooksbank under förra året. Den nya bröllopsutställning utställning pågår just nu vid Windsor Castle.

Utställningen har fått namnet A Royal Wedding och ni kan inte bara se alla klänningar utan också tiaran, skorna och brudnäbbarnas outfits.

Prinsessan Eugenie bröllopsklänning

Prinsessan har också kommenterat utställningen med orden:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Så stolt och lycklig över att se klänningarna igen. Jag önskar jag kunde bära dem varje dag. Jag minns lyckan från min alldeles egna underbara dag! säger hon.

Men just denna nya fina bild, som ni ser här nedan, har vi aldrig sett tidigare. Hon bär då den vackra klänningen i ljusrosa sidenchiffong som vi såg henne i under bröllopsmiddagen några timmar efter vigseln. På den nya bilden ser vi prinsessan och Zac Posen, skaparen av dagens andra brudklänning.

Och det är designern Zac Posen som själv lagt ut det fina fotot på sitt Instagramkonto i samband med prinsessan Eugenies födelsedag. Han skriver:

Annons

– Ibland händer det att du träffar på någon som fullkomligt charmar dig. Förra året lärde jag känna en ung kvinna med en naturlig elegans och ett hjärta av guld, samt med en sofistikerad humor. Min studio och jag hade äran att få samarbeta med henne rörande en bröllopsklänning. Men bäst av allt är att hon använder sitt kungliga privilegium till att hjälpa till i världen genom sitt projekt Anti Slavery Collective. Grattis prinsessan Eugenie!

Prinsessan själv har också lagt upp en bild med maken Jack för att tacka för alla lyckönskningar i samband med födelsedagen.

Prinsessan Eugenie skriver:

– Mitt 28:de år var det bästa hittills. Nu är jag 29 … Tack för alla födelsedagshälsningar!

Nu väntar alla bara på att systern prinsessan Beatrice ska gifta sig med sin nye pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi. Så att vi kan få nya vackra bröllopsklänningar att sukta efter!

Foto: TT

Annons