Nya avslöjandet om Mette-Marits son – efter mystiska uppbrottet

Nya avslöjandet om Mette-Marits son – efter mystiska uppbrottet

Mette-Marit äldsta son Marius Borg Høiby har blivit singel. Nu avslöjas nya detaljer om förhållandet med modellen Juliane Snekkestad.

Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!
0:33

Efter reklamen: Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!

(0:33)

Slå på ljud

Kronprinsessan Mette-Marit har det tufft just nu. Förra veckan kom beskedet att en av hennes stora idoler Therese Johaug kommer att lägga skidorna på hyllan efter säsongen. Mette-Marit är en stor friluftsfantast och har flera gånger synts stötta den norska nationalikonen, men under tävlingarna i Falun i helgen gör alltså Johaug sin sista tävling som elitidrottare.

– Det är fortfarande några lopp kvar av säsongen som ska genomföras men nu är det dags att börja fokusera på livet utanför elitidrotten, sa skiddrottningen när hon lämnade beskedet.

Men det är inte bara atleter som kommer med tråkiga beslut. Under den förra veckan blev det känt att Matte-Marits son Marius Borg Høiby har avslutat sin relation med Juliane Snekkestad.

Kronprinsessans förstfödda har under flera år varit tillsammans med modellen men nu har det tidigare paret alltså valt att gå skilda vägar.

Avslöjar nya detaljer om förhållandet

– Marius Borg Høiby och jag har separerat. Och jag mår mycket bättre nu, bekräftade Juliane i ett kryptiskt sms till Nettavisen under fredagen.

Juliane Snekkestad har tidigare varit öppen kring relationen.

– Jag bodde i Los Angeles 2014, han bodde också där 2016 eller något. Det var faktiskt där vi träffades. Jag var i stan för en fotografering – faktiskt den som hamnade i Playboy – och jag träffade honom för första gången genom en gemensam vän. Vi gick ut och lärde känna varandra, sa hon i podcasten Schendis.

Nu avslöjas nya detaljer om förhållandet. Duon fick inte känslor för varandra direkt utan det var några år senare som paret blev betydligt mer intima.

– Vi hade varit i Oslo, och då skulle han köra mig till tågstationen. Vi hade en sådan sak att vi gnuggade näsorna mot varandra. Då sa jag att det bara är "par som gör så", och då frågade han om vi inte var det, sa hon i podden och svarade "ja" innan hon satte sig på tåget från Oslo.

2019 köpte de en bostad och under förhandsvisningen av storfilmen "Maleficent: Mistress of Evil" berättade Snekkestad att de trivdes bra med sina liv och då rådande renoveringen.

– Det går bra, det har varit mycket att kämpa med, men nu är vi på god väg och vi är väldigt nöjda, sa Snekkestad till Dagbladet då.

Foto: TT

LÄS MER: Fredrik Wikingssons attack på Therese Johaug: "Dopad"

LÄS MER: Charlotte Kallas glamorösa lyxköp – pungade ut miljoner