Nya beskedet om Daniels syster Anna ändrar allt – efter långa frånvaron

Prins Daniel syster Anna Westling har fått ett nytt besked.

Slå på ljud

Det är alltid en trygghet för små barn att ha flera vuxna förebilder, så vilken lycka för Estelle och Oscar att ha en sån super-faster i sitt liv! Prins Daniels storasyster Anna råkar nämligen vara en kul och cool tvåbarnsmamma som vet hur åttaåringar funkar och som alltid har nära till skratt.

När man ser henne tillsammans med prinsessan Estelle, 8, så är det glasklart att de har en riktigt nära relation. Det finns ett förtroende mellan dem, och en tillit och en närhet. De har helt uppenbart tillbringat väldigt mycket tid ihop familjevis, långt utanför det kungliga strålkastarljuset.

anna westling

Anna Westling och Estelle hejar på Sverige i skidor!

ULF PALM / TT

Men det senaste året har det varit dåligt med den typen av kvalitetstid. Coronapandemin har förhindrat resande mellan olika orter och kungafamiljen vill självklart vara förebilder i frågan och har därmed gjort enorma uppoffringar, för att visa att det går att leva ett socialt distanserat liv!

Men snart kan det ändras! Nyss öppnades vaccineringen i Stockholm upp för personer födda 1981 och tidigare, precis som i Gävleborgs län där Anna Westling bor. När alla sedan är vaccinerade finns det ingen orsak att hålla så pass mycket avstånd längre, och Estelle och Oscar kan få träffa sin älskade faster!

Anna Westling och Daniel Westlings nära relation

Anna Westling är tre år äldre än prins Daniel och fyllde 50 förra hösten. Hon är skild från Veras och Hedvigs pappa och omgift sedan länge med Mikael Söderström, 55, som undervisar i idrottsvetenskap vid Högskolan i Gävle och konsultar inom ledarskap och coaching.

Familjen bor i en nybyggd, ljusgrå trävilla i Gävletrakten, dock utan äldsta dottern Hedvig, 21, som har flyttat till Stockholm. Och när det gäller yrkesvalet kan man väl säga att Anna delvis har gått i pappa Olles fotspår. Han var socialchef, och Anna är socionom.

LÄS MER: Krisen bakom Victoria och Daniels kärlekslycka

LÄS MER: Så fick Victoria och Daniel sina superkroppar

LÄS MER: De ingår i Victorias innersta krets – hemliga pakten