Nya bilden från Florida – Chris frånvaro väcker frågor

10 mar, 2022, 20:00 
https://image.svenskdam.se/jacob123.jpeg.jpg?imageId=8242143&x=23.239436619718&y=14.099216710183&cropw=49.295774647887&croph=36.553524804178&width=1318&height=1318
Jacob Johannesson
Chris O'Neill.

Prinsessan Madeleine lever ett drömliv i Florida, men maken Chris O'Neills frånvaro förbryllar.

Annons

Prinsessan Madeleines och hennes make Chris O’Neill hade under onsdagen ett födelsedagskalas. Parets yngsta dotter Adrienne fyllde fyra år och firade tillsammans med sin familj i ett soligt Florida.

Madeleine delade flera bilder på sin dotter och publicerade texten:

"Grattis på 4-årsdagen fina Adrienne! Du är vår yngsta, ändå står du så stark och så stadig på dina egna ben. Och du är smart, omtänksam och full av liv. Nono, Coco, mamma och pappa älskar dig så mycket!", skrev prinsessan Madeleine till bilden.

På bilderna syns dock inte Madeleines make Chris O’Neill, och det är inte ofta vi får se amerikanen numera. Frånvaron väcker en hel frågetecken. I samband med parets giftermål 2013 syntes han betydligt mer i offentliga sammanhang. Han ställde bland annat upp i Skavlan tillsammans med sin fru och lät svenskarna lära känna honom.

Recept.se Nyhetsbrev

Chris O'Neills frånvaro väcker frågor

Finansmannen svarade också på frågor i King Magazine där han berättade att ett liv som prins på heltid aldrig var aktuellt för honom.

Annons

– Det var aldrig ett alternativ. Jag är inte född i någon kungafamilj. Jag är Christopher O’Neill, min far var Paul O’Neill. Han var en familjefar som hade sin egen identitet, arbetade hårt och lyckades bra med det. Jag ansåg att det var viktigt att bibehålla samma förhållande till honom som jag alltid haft, först och främst, sa han till tidningen.

Men under senare tiden syns amerikanen allt mer sällan i offentliga sammanhang vilket har väckt olika frågor.

– De första åren efter prinsessbröllopet syntes Chris mycket vid Madeleines sida. Han närvarade vid olika välgörenhetstillställningar och togs de bilder på familjen var Chris alltid med. Men de senaste åren har vi sett en förändring. Madeleine är den som visar upp barnen för svenska folket, på sin privata Instagram, men maken är sällan med. Han har helt enkelt valt att leva mer anonymt och fokusera på sitt arbete i finansvärlden, säger Svensk damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgårdh.

Annons

Foto: TT

Annons