Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna avslöjar: Kungaparet lämnar hemmet efter krisen – utekvällen med Christina och Tord

25 feb, 2022, 21:15 
AvIndra Nordemar

Drottning Silvia och kungen och setts ute i Stockholms nöjesvimmel.

Annons
3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 8!

Drottning Silvia och kungen är bedrövade efter de senaste dagarnas tragiska händelser i Ukraina.

Men efter två år av en pandemi som vi alla kämpat oss igenom har kungaparet, liksom alla andra, längtat efter att komma ut och möta kulturlivet igen.

Och för att få en liten ljusglimt i detta mörker beslutade de i kväll att ta tillfället i akt och ge sig ut Stockholms nöjesvimmel.

Tomas Ledin – firar 70 år fyllda och 50 år som artist

I dag fyller den folkkära artisten Tomas Ledin 70 år – och det firar han med en storslagen födelsedagskonsert på Avicii Arena.

Annons

Kvällen som även markerar Tomas 50-årsjubileum som artist, har bjudit på flera överraskningar och gästartister. Inte ens Tomas själv visste vad kvällen skulle erbjuda, han har nämligen tvingats bort från repetitionslokalen lite då och då.

– Då antar jag att det förbereds andra saker. Som det brukar vara när man firar en stor födelsedag: Det är en toastmaster och jubilaren har inte så mycket att säga till om, sa han till Expressen innan konserten tog vid.

Den spektakulära kvällen leddes av Tilde de Paula, och några av de som hyllade artisten på scen var Jill Johnson, Lena Philipsson, Niklas Strömstedt och Björn Skifs.

Drottning Silvias och kungens utekväll efter krisen

Tomas har länge varit en av kungaparets favoritartister, därför var de självfallet på plats kvällen till ära!

Tillsammans med prinsessan Christina och hennes make Tord Magnusson njöt drottningen och kungen av den stjärnspäckade showen. När Tomas hitlåt "Vi är på gång" drog i gång gungade de med på sina VIP-platser på läktaren.

Annons

Se bilderna nedan!

Annons

Foto: TT

Annons