Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Nya bilden på Charlenes tvillingar väcker reaktioner – visar upp utseendeförändringen

Nya bilden på Charlenes tvillingar väcker reaktioner – visar upp utseendeförändringen

Foto: TT/Instagram

Barnen Gabriella och Jacques har fått en helt ny look – men frågan är om mamma Charlene är lika förtjust...

5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
0:44

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

(0:44)

Slå på ljud

Plötsligt händer det, furstinnan Charlene har delat med sig av en ny och härlig bild! En trygg försäkran om att hon spenderar sin tid med familjen, och verkar vara vid gott mod.

Men hon verkar inte alltför nöjd med sina tvillingar prinsessan Gabriella och prins Jacques, 7 år, senaste bestyr. Ett scenario som nog många föräldrar kan sucka inkännande till, kunglig eller ej...

Margrethes look överraskar – så har du aldrig sett drottningen förut

Stolta föräldrarna

Monacos kungliga tvillingpar har likt många andra barn haft en fartfylld sommar. De lyckades bocka av en rejält merit, och självklart var föräldrarna furstinnan Charlene och furst Albert på plats – stolta som tuppar!

Prins Jacques och prinsessan Gabriella fick i mitten av juli efter en veckas lång seglarskola ta emot sina välförtjänta glänsande medaljer! Kursen ska enligt sajten People ha gett den kungliga duon kunskaper inom dykning och sjöräddning.

Det verkar som om tvillingarna trivs bra i vattnet, och det är inte konstigt. Kanske är det mamma Charlenes gener som gör sig påminda, hon är ju faktiskt före detta elitsimmare, och har till och med representerat Sydafrika i Olympiska Spelen!

Obehagliga händelsen vid slottet får många att reagera: "Fruktansvärt skrämmande"

Hände för andra gången

Även om Jacques och Gabriella har liv som förmodligen skiljer sig rejält från sina klasskompisars, är det ju faktiskt som vilka sjuåringar som helst. Det kan mamma Charlene stämma in på, som under fredagskvällen delade en bild på tvillingarna med helt nya frisyrer.

Nu var det inte frågan om ett glammigt besök på salong, utan det var dottern Gabriella som kanske har frisördrömmar. Hon tog nämligen saken i egna händer och klippte sitt hår, och gav brodern Jacques en uppfräschning medan hon höll på.

"Ser framemot skolan på måndag..." skriver Charlene på Instagram.

Men följarna verkar enbart roas av prinsessans upptåg.

"Hon kommer bli en duktig frisör en dag!" Skriver en följare.

"Jag gjorde samma sak när jag var barn!" Kommenterar en annan.

"Mina tvillingar gjorde likadant. Jag skämdes inför deras lärare...men de sa till mig att det inte är ovanligt i deras ålder" Säger en tredje för att ge Charlene lite betryggande ord.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Faktum är att det inte är första gången det här händer. I fjol, runt den här tiden, var Gabriella igång med saxen för första gången. När Charlene äntligen fick återförenas med sin familj efter att ha drabbats av en svår infektion i Sydafrika, chockades hon av dotterns nya frisyr. Snacka om busig!

"Göm saxarna!" Skriver en användare under den senaste bilden, och kanske kommer Charlene att att ta rådet på allvar denna gång!

Foto: TT/Instagram