Nya bilden på kronprinsessan Victorias vardagsrum

kronprinsessan victorias vardagsrum ny bild

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tar coronaviruset, och dess kraftiga spridning, på största allvar. Häromdagen bjöd de in till ett speicalinsatt möte hemma på Haga slott – samtidigt som de passade på att visa upp sitt vardagsrum.

Coronaviruset har satt skräck i en hel värld men Victoria och Daniel pausar inte sina kungliga uppdrag. Istället ser Sveriges framtida kungapar till att vara så informerade som möjligt – mitt i krisen.

Diskuterade det nya coronaviruset

Under måndagen bjöd kronprinsessparet in representanter för Sveriges kommuner och regioner (SKR) till Haga slott. De drack te tillsammans i Victorias och Daniels vardagsrum samtidigt som de diskuterade hur man ska agera för att minska spridningen av det nya coronaviruset.

LÄS MER: DANIEL I PRIVAT INTERVJU I VARDAGSRUMMET PÅ HAGA

Victorias nya inredningsdetaljer i vardagsrummet

Då och då får vi en inblick i hemmet på Haga och för varje ny bild, som hovet kommunicerar ut, noterar vi förändringar i inredningen. Så även den här gången.

Handsprit på bordet

Ser ni till exempel att Victoria och Daniel tar det säkra före det osäkra i dessa osäkra tider? Inför mötet valde de nämligen att ställa fram två flaskor med handsprit, mitt på soffbordet. Allt för att hålla handhygienen nu när coronaviruset härjar fritt.

Nya lampskärmar

Dessutom har de förändrat inredningen lite genom att byta ut lampskärmarna, på lamporna som står bakom soffan. Tidigare hade de vita lampskärmarna men på den nya bilden ser vi två nya – i en grön nyans.

Estelle-bilden bortplockad

När vardagsrummet har fotograferat vid tidigare tillfällen har vi kunnat se en bild på Victoria och Estelle i bakgrunden. Den stod på ett sideboard bakom soffan men är alltså bortplockad. Antingen tillfälligt eller så är den placerad i någon av de andra 40(!) rummen på Haga slott.

Familjebilderna i bokhyllan

Faktum är att flera familjebilder på barnen, som vi tidigare har sett i bokhyllan, inte syns till på den här bilden. Estelle och Oscar har tidigare funnits inramade vid stegen i det högra hörnet och kronprinsessparets bröllopsbild stod även där tidigare.

Foto: TT