Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på Madeleine – döljer en sorg

03 nov, 2023, 13:00 
AvGabriella Hall
Blandade känslor för familjen i Florida.
Annons

Få kan ha missat firandet av årets läskigaste högtid. För oavsett om du själv ägnade någon tid till spökandet lär det inte gått obemärkt förbi.

Pumpapynt, utklädda barn som knackar på dörren och såklart prinsessan Madeleines årliga Halloween-bild med Chris O’Neill och barnen!

3 detaljer i Madeleines Halloweenbild du kanske missat!Brand logo
3 detaljer i Madeleines Halloweenbild du kanske missat!

Även om Halloween börjat få fäste här i Sverige går det inte att jämföra med firandet i USA, som Madeleine med sin familj så kärt omfamnar. Och med prinsessans fina familjetradition får vi en inblick i det stora firandet.

Sedan flytten från London har Madeleine delat med sig av familjens Halloween-utklädnader och i år var inget undantag.

Prinsessan Madeleines nya familjebild – oigenkännliga

Familjen tar utan tvekan tillvara på allt skräckinjagande skoj högtiden har att bjuda på! Sedan bjuder de oss på en bjussig bild.

Annons

Madeleine och Chris kör på paret Beth och Rip från serien ”Yellowstone”. Prinsessan Leonore valde att klä ut sig till ingen annan än Barbie. En oigenkännlig prins Nicolas kör på en mer skrämmande utklädnad med sin mask från filmen "Scream".

Och tillsist minstingen prinsessan Adrienne, utklädd till Anna från “Frost”, som verkar vara en av hennes favoritfilmer. För tre år sedan var hon nämligen utklädd till isprinsessan Elsa, en annan karaktär från samma film.

Det märks verkligen att de älskar Halloween! Just därför var det säkerligen med blandade känslor familjen klädde ut sig i år.

För troligen var det här familjens sista stora Halloween.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ska flytta till Sverige

Redan i augusti skulle flyttlasset ha gått. Men flytten flyttades fram.

Annons

– Den kommer att skjutas fram till 2024, enligt den information som jag har, sade hovets informationschef Margareta Thorgren i början av sommaren till Expressen.

Den uppskjutna flytten gav familjen en sista Halloween i USA. Ett firandet fyllt med skoj och glädje, men nog också vemod.

För spökandet i Sverige har ju ingen chans mot USA, där högtiden blomstrar långt innan den 31 oktober.

Men kanske tar Madeleine med lite av högtidens storslagenhet över Atlanten. Kanske fortsätter hon hålla sin och familjens fina tradition vid liv. Vi får helt enkelt vänta och se.

Foto: Jonas Ekströmer/TT, Skärmavbild/Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Annons