Nya bilden på prins Oscar väcker reaktioner

Prins Oscar

Prins Oscar har återigen blivit en snackis med den nya bilden på kungahuset.
Så blir Oscars liv efter kungens beslut
Slå på ljud

Prins Oscar lyckades nästan alltid stjäla showen när han dyker upp på bild! Så var även fallet när kronprinsessfamiljen minus prins Daniel ställde upp på en heja-heja-bild riktad till de svenska deltagarna i Paralympics.

Nya bilden på prins Oscar och prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle, 9, och Oscar, 5, stod på vardera sida om mamma kronprinsessan Victoria bakom Haga slott, framför hagen där familjens får går och betar. Oscar var ledigt och bekvämt klädd: joggingbrallor och gympaskor utan skosnören.

Så här skrev Victoria till bilden:

”I dag inleds de paralympiska sommarspelen i Japan och jag vill sända mina varmaste välgångsönskningar till hela den svenska truppen.När ni nu inleder jakten på era medaljer ska ni veta att vi är många här hemma som hejar på er och känner stolthet för att ni representerar vårt land. Heja Sverige!”.

I kommentarsfältet hittar vi gott om glada tillrop från följarna – som såklart är extra glada över att få en skymt av Estelle och Oscar.

"Estelle och Oscar är så bedårande", skriver en användare.

"Vilken underbar familj du har för att inte tala om hela Kungahuset, vilket jobb ni gör och vilka förebilder ni alla är!", skriver en annan.

"Vår underbara naturliga och avspända kungafamilj. Vi kan inte ha något bättre", skriver en tredje.

Bilden har också blivit uppmärksammad utomlands. Spanska Hola har skrivit en hel artikel om den – vilket tyder på att deras läsarskara slukar allt om kronprinsessan Victoria och hennes familj!

"Prinsessan Estelle, som var barfota för bilden som togs vid Haga slott, hade precis som sin mamma en vit t-shirt med den svenska flaggan. Nioåringen visade också upp sin patriotiska stolthet genom ett par solglasögon med flaggan på och genom att vifta med en faktisk flagga, precis som hennes femårige lillebror prins Oscar", skriver Hola.

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott

LÄS MER: Krisen bakom Victoria och Daniels kärlekslycka

LÄS MER: Så fick Victoria och Daniel sina superkroppar

LÄS MER: De ingår i Victorias innersta krets – hemliga pakten